Näytteilleasettajaksi?

Lue täältä lisää vaihtoehdoistamme tavoittaa ammattilaiset ja kuluttajat

Lue lisää

Seminaariohjelma

Ohjelma julkaistu!

Tutustu ohjelmaan

Kyytiä vailla?

Fly Finnair to Matka 2018 in Helsinki! Check out the special event fares!

Lue lisää

Matka 2018 -messujen matkailualan ammattilaisten rekisteröinti on avoinna!

Syötä sisäänpääsyyn oikeuttava koodisi pyydettyyn kenttään. Mikäli et ole saanut kutsua tapahtumaan, mutta olet kiinnostunut osallistumaan, niin täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen kohdassa ”Rekisteröi kiinnostuksesi”. Lähetämme uusia kutsuja ammattilaisten sisäänpääsyyn oiketetuille  viikon välein torstaisin, aina tapahtumaan asti.

Rekisteröidy

 

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään jälleen 17.–21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Matkamessuilla esittäytyy vuosittain noin 1 000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta.

Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 50 000 kuluttajaa ja lähes 20 000 matkailualan ammattilaista. Viisipäiväisen tapahtuman kaksi ensimmäistä päivää ovat avoinna ammattilaisille ja medialle.

Matkamessut on auki yleisölle 19.–21.1.2018.

Matka on vuoden tärkein startti matkailualalle!

Matkailualan ammattilainen: liity MatkaPro -ohjelmaan ja vastaanota e-kutsu tapahtumaan!

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen, niin lähetämme sinulle  e-kutsun tapahtuman ammattilaispäiville. Kutsuja lähetetään viikon välein tapahtumaan asti.

Huom! Matka Pro on tarkoitettu vain matkailualan ammattilaisille, ei kuluttaja-asiakkaille tai opiskelijoille. Matkamessut pidättävät oikeuden olla lähettämättä kutsua tapahtuman ammattilaispäiville tietyissä tapauksissa.

Rekisteröi kiinnostuksesi

Huomioittehan, että mikäli useampi henkilö yrityksestänne on kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, niin käytätte eri sähköpostiosoitetta kunkin henkilön lomakkeessa. Järjestelmä poistaa lippulistalta toistuvat identtiset osoitteet.

 

MatkaPro

Matka Pro on Matkamessujen ammattilais- ja b2b näytteilleasettajaohjelman uusi nimi. Kaikki matkailualan ammattilaisille ja b2b näytteilleasettajille tarkoitetut ratkaisut, palvelut ja alustat kuuluvat osaksi MatkaPro -ohjelmaa.

Matka Pro:n avulla pyrimme tarjoamaan alan ammattilaisille ja näytteilleasettajille keinon kehittää ammatillista osaamista, tehdä bisnestä ja verkostoitua tuottavalla ja tehokkaalla tavalla.

Aukioloajat:

Ammattilaisille

Keskiviikko 17.1.2018 klo 10-18 – Matka Workshop Day *Huom! sisäänpääsy vain erillisellä rekisteröitymisellä

Torstai 18.1.2018 klo 9-19

Yleisölle ja ammattilaisille

Perjantai 19.1.2018 klo 10-20

Lauantai  20.1.2018 klo 10-18

Sunnuntai 21.1.2018 klo 10-18

Osta liput ja ohita jonot