Workshop Day – Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma

Kasvava kohtaamispaikka menestyksekkäille liikekohtaamisille

Workshop Day on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, missä vuonna 2017 oli yhteensä 6 134 ennalta sovittua tapaamista, 252 ostajaa ja 282 myyjää 54 maasta. Tapahtuma pitää sisällään Meet Finland ja Global Workshop –  tapahtumat. Myyjä-yritykset voivat tavata ostajia molemmista tapahtumista.

Seuraava Workshop Day järjestetään keskiviikkona 17. tammikuuta 2018.

Osallistumalla Matka WSD:hen saat käyttöösi tapaamiskalenterin ja pöytäpaikan kahdelle edustajalle keskiviikkona 17.1. Keskiviikon lisäksi, voit tavata ostajia kasvotusten ennakkoon sovituissa tapaamisissa myös Matkamessujen ammattilaispäivänä 18.1, sekä pe-su omalla osastollasi.

Workshop Day on tehokas päivä, joka tuo sinulle tuloksia. Taataksemme tapahtuman onnistumisen, teemme mm. yhteistyötä lentoyhtiöiden kanssa saadaksemme ostajia tapahtumaan. Meet Finland -tapahtuma on tunnettu myös hyvin venäläisten ostajien keskuudessa. Yhteistyökumppaneidemme avulla varmistamme laadukkaat kontaktit sinulle!

Meet Finland

Tarjoaa mahdollisuuden kotimaisten palveluiden ja ulkomaisten matkanjärjestäjien tapaamisiin. Meet Finland on myyntitapahtuma, jossa sinun on helppo luoda suhteita ja esitellä yrityksesi matkailutuotteita ja -palveluita ulkomaisille matkanjärjestäjille. Meet Finland mahdollistaa kahdenkeskiset 15 minuutin ennakkoon sovitut ja hyväksytyt tapaamiset ostajien kanssa. Varmistamme kaikkien ostajien taustat ja kutsumme tilaisuuteen juuri oikeat henkilöt varmistaaksemme yrityksellesi potentiaaliset ostajat.

Meet Finland hinnasto

Ilmoittautuminen 16.9.2017 mennessä

Matka 2018 näytteilleasettajille ja alanäytteilleasettajille 1440 €

Ilmoittautuminen 16.9.2017 jälkeen

Matka 2018 näytteilleasettajille ja alanäytteilleasettajille 2040 €

*Ilmoittautuminen sisältää Workshop -pöydän kahdelle edustajalle

Global Workshop

Tarjoaa tapaamisfoorumin kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen Pohjois-Euroopan alueella.
Lue lisää >>

Näin osallistut:

Matka Workshop Day -osallistuminen ostetaan nyt eMessukeskuksesta ja Early Bird -hinnat ovat voimassa 16.9.2017 saakka.

Toimi näin, kun haluat osallistua MATKA 2018 Workshop Dayhin:

1) Rekisteröidy näytteilleasettajaksi: www.emessukeskus.com > MATKA 2018 > Osallistu

Mikäli olet mukana isommassa näyttelykokonaisuudessa, ota yhteyttä myyntipäällikkö Rea Sandsrömiin: rea.sandstrom@messukeskus.com

Jos osastollesi tulee alanäytteillesettajia, rekisteröi myös heidät mahdollisimman pian, jotta hekin ehtivät hyödyntää Early Bird -hinnan.

2) Kun osallistuminen Matkaan on vahvistettu, voit ostaa Workshop Day -osallistumisen.

Mene osoitteeseen www.emessukeskus.com > Kirjaudu sisään > Valitse MATKA 2018 > Omat tapahtumat ja tilaukset > Tilaa tuotteita > Lisäpalvelut > Meet Finland (suomalaiset yritykset) tai Global Workshop (kansainväliset yritykset)

3) Rekisteröidy myyjäksi ja luo MATKA 2018 Workshop Day -profiilisi täältä: matkaworkshopday2018.converve.com/p_registration.php

Jos olit mukana Matka 2017 Workshop Dayssä ja haluat hyödyntää vanhan profiilisisi, ota yhteyttä Saijaan, saija.lindberg@messukeskus.com, niin lähetämme sinulle henkilökohtaisen linkin, jolla voit aktivoida profiilisi vain muutamalla klikkauksella.

Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme!

Autan sinua mielelläni löytämään parhaat tavat tavoittaa alan ammattilaiset. Ole rohkeasti yhteydessä!

Rea Sandström

Rea Sandström

+ 358 50 382 6469

rea.sandstrom@messukeskus