Workshop Day – Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma

Kasvava kohtaamispaikka menestyksekkäille liikekohtaamisille

Workshop Day on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, missä vuonna 2017 oli yhteensä 6 134 ennalta sovittua tapaamista, 252 ostajaa ja 282 myyjää 54 maasta. Tapahtuma pitää sisällään Meet Finland ja Global Workshop –  tapahtumat. Myyjä-yritykset voivat tavata ostajia molemmista tapahtumista.

Seuraava Workshop Day järjestetään keskiviikkona 17. tammikuuta 2018.

Osallistumalla Matka WSD:hen saat käyttöösi tapaamiskalenterin ja pöytäpaikan kahdelle edustajalle keskiviikkona 17.1. Keskiviikon lisäksi, voit tavata ostajia kasvotusten ennakkoon sovituissa tapaamisissa myös Matkamessujen ammattilaispäivänä 18.1, sekä pe-su omalla osastollasi.

Workshop Day on tehokas päivä, joka tuo sinulle tuloksia. Taataksemme tapahtuman onnistumisen, teemme mm. yhteistyötä lentoyhtiöiden kanssa saadaksemme ostajia tapahtumaan. Meet Finland -tapahtuma on tunnettu myös hyvin venäläisten ostajien keskuudessa. Yhteistyökumppaneidemme avulla varmistamme laadukkaat kontaktit sinulle!

Meet Finland

Tarjoaa mahdollisuuden kotimaisten palveluiden ja ulkomaisten matkanjärjestäjien tapaamisiin. Meet Finland on myyntitapahtuma, jossa sinun on helppo luoda suhteita ja esitellä yrityksesi matkailutuotteita ja -palveluita ulkomaisille matkanjärjestäjille. Meet Finland mahdollistaa kahdenkeskiset 15 minuutin ennakkoon sovitut ja hyväksytyt tapaamiset ostajien kanssa. Varmistamme kaikkien ostajien taustat ja kutsumme tilaisuuteen juuri oikeat henkilöt varmistaaksemme yrityksellesi potentiaaliset ostajat.

Meet Finland hinnasto

Ilmoittautuminen 16.9.2017 mennessä

Matka 2018 näytteilleasettajille ja alanäytteilleasettajille 1440 €

Ilmoittautuminen 16.9.2017 jälkeen

Matka 2018 näytteilleasettajille ja alanäytteilleasettajille 2040 €

*Ilmoittautuminen sisältää Workshop -pöydän kahdelle edustajalle

Global Workshop

Tarjoaa tapaamisfoorumin kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen Pohjois-Euroopan alueella.
Lue lisää >>

Autan sinua mielelläni löytämään parhaat tavat tavoittaa alan ammattilaiset. Ole rohkeasti yhteydessä!

Rea Sandström

Rea Sandström

+ 358 50 382 6469

rea.sandstrom@messukeskus