Skip to content

Augmented Reality eli lisätty todellisuus tekee messukäynnistä seikkailun!

Näe enemmän messuilla, lataa ja kokeile Messukeskuksen lisätyn todellisuuden maailmaa! Lisätty todellisuus eli Augmented Reality tuli monille tutuksi Pokémon GO -pelistä ja nyt villitys on vallannut myös Messukeskuksen. Lisätyn todellisuuden turvin voit nähdä messuhalleissa 6 ja 7 mitä mielikuvituksellisimpia asioita, osallistua peleihin ja jahdata vaikka jättiläismäistä valasta. AR-maailmassa voit myös etsiä haluamasi osaston, vessat tai ravintolan ja suunnistaa sinne interaktiivisesti, aivan kuten esimerkiksi auton gps:llä.

Lataa Immersal Messukeskus -sovellus ja koe uusi ulottuvuus messuilla!

LATAA SOVELLUS IPHONELLE LATAA SOVELLUS ANDROIDILLE

Lue alta lisätietoja, millaisilla laitteilla sovellus toimii parhaiten.

Tietoa Immersal Messukeskus -sovelluksesta

Immersal Messukeskus -sovellus toimii useimmilla iPhone- ja Android-laitteilla. Jotta AR- eli lisätyn todellisuuden kokemus toimisi mahdollisimman hyvin, pitää puhelimen kuitenkin pitää sisällään gyroskooppi, joka tunnustelee esimerkiksi, missä kulmassa pidät puhelinta.

Joistakin iPhone- ja Android-malleista gyroskooppi kuitenkin puuttuu, minkä takia laite ei sovellu Immersal Messukeskus -sovelluksen käyttöön. Olemme pyrkineet estämään tällaisia laitteita lataamasta Immersal Messukeskus -sovellusta kokonaan. Siksi voi olla, että et löydä sovellusta omasta sovelluskaupastasi.

Laitevaatimukset

Android
-vähintään Android 6.0 -käyttöjärjestelmä. Löydät tiedon puhelimesi asetuksista.
-suositeltu resoluutio vähintään 720×1280 pikseliä

iOS
-vähintään iPhone 5, kaikki mallit siitä ylöspäin
-käyttöjärjestelmä vähintään iOS 8, kaikki versiot siitä ylöspäin

Lisäksi peli vaatii puhelimelta vahvan nettiyhteyden (Wi-Fi, 3G tai 4G) ja sijainnin paikantamisen mahdollisuuden eli tuttavallisemmin GPS:n.