Hidden Treasures -kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Messukeskus, Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki, puh. 040 450 3250, Y-tunnus 0116322-3. Näissä säännöissä jäljempänä ”Järjestäjällä” tarkoitetaan Messukeskusta.

2. Kilpailun voimassaoloaika

Kilpailu on voimassa 18.–20.1.2019.

3. Kilpailuun osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Voit osallistua kilpailuun etsimällä Matkamessujen osastoilta symboleita ja merkitsemällä niitä karttaasi. Palauta kartta yhteystietojesi, sekä vähintään viiden symbolin kera Messukeskuksen sisäänkäyntien palautuslaatikoihin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua kilpailuun huoltajan suostumuksella. Kilpailuun eivät voi osallistua Messukeskuksen tai Apollomatkojen työntekijät.

4. Palkinto

Kilpailun palkintona on yksi kahden hengen matka Parokselle Kreikkaan, sisältäen lennot ja majoituksen. Arvo noin 1600 €. Apollomatkat vastaa lakisääteisestä arpajaisverosta, sekä palkinnon toimittamisesta voittajalle.

Palkintomatka sisältää: Lennot Helsinki-Santorini-Helsinki sekä lauttamatkan Parokselle, majoituksen Captain Nicolas -hotellissa kaksiossa sekä lentokenttäkuljetukset. Apollo kuljettaa bussilla laivalle. Riippuen laiva-aikataulusta, saattaa palkintoon kuulua yksi yö Santorinilla. Palkintomatka tulee käyttää 28.9.2019 mennessä.
Käyttämättä jäänyttä palkintoa ei hyvitetä.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai luovuttaa eteenpäin, eikä palkintomatkan kohdetta/hotellia ei voi vaihtaa. Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18-vuotta tai mukana oltava huoltaja. Apollomatkoilla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi Apollomatkojen liiketoiminnan kannalta.

5. Voittajan valitseminen ja voitosta ilmoittaminen

Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 21.–27.1.2019 aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti karttaan ilmoitettujen yhteystietojen perusteella. Mikäli yhteystiedot ovat virheelliset ja/tai voittajaa ei tavoiteta 48 tunnin sisällä yhteydenotosta, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan. Järjestäjällä on oikeus julkaista vähintään voittajan etunimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

6. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistuessaan osallistuja antaa suostumuksensa siihen, että järjestäjä kerää, tallentaa ja käsittelee kilpailuun keräämiään henkilötietoja. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kilpailussa annettuja tietoja ei kerätä markkinointirekisteriin, luovuteta kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin eikä myöskään käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin. Kilpailuun osallistuneiden henkilöiden tietoja säilytetään 27.1.2019. asti.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu vain kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta tai menetyksestä, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

8. Kilpailusääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Takaisin kilpailusivustolle