Skip to content

#matkalove äänestys on päättynyt! Finaali käydään Matkamessuilla la 20.1.2018 klo 15.00!

Tule vielä mukaan Matka 2018 -messuille katsomaan kuka finalisteista voittaa Balin matkan itselleen ja rakkaalleen. Paikalla äänestävän yleisön kesken arvotaan kahden hengen matkan Santorinille, Kreikkaan!

Kilpailu tähän asti

Juhani, Wilma, Leena, Merike, Niina ja Anne. He kaikki kuusi ovat sitä mieltä, että heidän tietty läheinen – puoliso, sisko, ystävä, lapsi – ansaitsisi hetken irti arjen pyörityksestä. Kenen pitäisi sinun mielestäsi päästä Balin-matkalle?

Marraskuussa alkaneessa #matkalove-kilpailun ensimmäisessä vaiheessa pyysimme teitä kertomaan, kuka läheinen ansaitsisi Balin-matkan. Saimme yli 1 000 rohkeaa ja koskettavaa tarinaa, joista raatimme valitsi kuusi videoitavaksi. Tarinoiden määrä yllätti meidät kaikki ja olemmekin erittäin kiitollisia kaikille tarinansa jakaneille!

Näistä kuudesta tarinasta yleisö on äänestänyt neljä koskettavinta, jotka nähdään livenä #matkaloven finaalissa Matkamessuilla la 20.1.2018 klo 15.00. Finaalin juontaa Mikko Leppilampi.

Kun saavut finaaliin Matkamessuille ja äänestät suosikkisi voittoon, voit voittaa kahden hengen matkan Santorinille, Kreikkaan!

Myös tarinoita lähettäneiden ja videoita äänestäneiden kesken arvotaan mahtavia matkapalkintoja, joista lisätietoa täällä >>

Lue miten kilpailu etenee täältä >>

Kilpailun tarkat säännöt ja osallistumisehdot löydät täältä >>

Pääyhteistyökumppani

 

Mukana myös

 

 

#matkalove videot

1. Juhani

Juhani haluaisi viedä matkalle poikansa. Matka korvaisi yksinhuoltajan menetettyjä yhdessäolon hetkiä – ja olisi myös kiitos vastavalmistuneelle viime vuodesta, jolloin roolit vaihtuivat, ja yllättäen aikuistunut ”isän pikkupoika” kannattelikin vanhempaansa läpi vaikeiden aikojen

Äänestä Juhania

2. Wilma

Wilma kiittäisi matkalahjalla rakasta ystäväänsä. Ystävä on ollut Wilman korvaamaton tuki aina, kun ahdistus tai huolet ovat tuntuneet liian raskailta Wilman yksin kantaa. Toisaalta myös ilot on juhlittu yhdessä, ja Wilma arvostaakin tätä ystävyyttä ehkä enemmän kuin sanoin voi kuvata.

Äänestä Wilmaa

3. Leena

Leena lähettäisi Balin-matkalle kaksi poikaansa, joista hän on monin tavoin ylpeä ja kiitollinen. Pojat elävät tässä ja nyt sekä pitävät huolta toisistaan kuten Leena yksinhuoltajana piti heistä huolta aikanaan. Leenan mielestä pojat ansaitsevat matkan kahdestaan, itselleen hän ei matkaa tarvitse.

Äänestä Leenaa

4. Merike

Meriken toiveena on saada matkasta kohokohta rakkaustarinalle, jossa oli jännittävä alku: Merike uskaltautui hetken mielijohteesta sokkotreffeille netissä tapaamansa miehen kanssa. Pari tapasi linja-autoasemalla eräänä yönä vuosia sitten, eikä syvälle kiintymykselle ole näkynyt loppua sittemmin.

Äänestä Merikeä

 

5. Niina

Niina palkitsisi Balin-matkalla isosiskonsa, joka on hoitanut rinnakkain raskasta yötyötä ja viittä lasta, joista yksi on erityislapsi. Niinalle sisko on roolimalli, jonka selviytymiskykyä hän ihailee. Niina arvelee, ettei ole sanonut siskolleen riittävän selvästi, että tämä on maailman paras sisko ja äiti.

Äänestä Niinaa

6. Anne

Annen tarina kertoo nuoren tytön suuresta rakkaudesta, jota tyttö kantoi sydämessään aikuiseksi naiseksi saakka. Elämä kuljetti ihmiset erilleen, mutta rakkaus keksi keinot: nyt vuosien jälkeen Anne ja nuoruuden rakkaus ovat saaneet toisensa, ja suuret tunteet roihuavat kuin tyttönä ikään.

Äänestä Annea

Kilpailun kulku

1. Kirjoita meille, kuka rakkaasi ansaitsisi matkan

Kirjoita meille, kuka rakas ihminen tai ystävä ansaitsisi päästä matkalle sinun kanssasi ja miksi. Tarinan voi kirjoittaa yllä olevalle lomakkeelle aikavälillä 1.-20.11.2017. Matkamessut voi julkaista tarinoista osia somessa nimettömänä jo kilpailun aikana.

Tarinoiden kirjoittajien kesken arvotaan palkinto numero 4, eli Touring Carsin lahjakortti matkailuautolomalle.

2. Raati valitsee tarinoista 6 kpl videoitavaksi

Matkamessujen kokoama raati valitsee hakuajan päätyttyä, 20.11. mennessä, lähetettyjen tarinoiden joukosta kuusi (6) tarinaa, joista kuvataan kauniit ja tyylikkäät videot.

3. Kerro videolla rakkaastasi ja miksi hänen pitäisi päästä matkalle

Kuvauspäivä järjestetään Helsingissä 27.11.–1.12. välisenä aikana. Kuvauspäivänä kuvattavien mukana on videoiden haastattelija Mikko Leppilampi sekä Matkalove-tekijätiimi.

Video on yllätys kuvattavan rakkaalle, ja salaisuus pyritään paljastamaan hänelle vasta mahdollisessa finaalissa Matkamessuilla.

4. Kerää äänestäjät videollesi

Videot julkaistaan Matkamessujen somessa sekä tempaudu.fi -sivulla 15.12. mennessä. Yleisö voi äänestää omaa suosikkivideotaan 15.12.–10.1.2018 tempaudu.fi -sivulla.

Äänestys sulkeutuu 10.1.2018., ja neljä eniten ääniä saanutta pääsee kilpailemaan pääpalkinnosta Matkalove-finaaliin.

Videoita äänestäneiden kesken arvotaan palkinto numero 3, eli Touring Carsin  4 päivän all-inclusive -lahjakortti matkailuautolomalle.

5. Yllätä rakkaasi Matkamessuilla finaalissa

Matkalove-kilpailun huipentuma on Mikko Leppilammen juontama finaali Matkamessuilla lauantaina 20.1.2018 klo 15.

Raadin valitsemien neljän semifinalistivideon päähenkilöt kertovat tarinansa juontajan kanssa finaalilavalla. Samassa yhteydessä videon päähenkilön rakas ihminen yllätetään noutamalla hänet lavalle messuvieraiden joukosta.

6. Voita ja lähde unelmien matkalle rakkaasi kanssa

Finaalin liveyleisö äänestää neljästä videosta suosikkinsa älypuhelimella. Yleisöäänestäjien kesken arvotaan palkinto numero 2, eli Apollomatkojen matka Santorinille.

Finaalin voittaja saa upean palkinnon numero 1, eli Apollomatkojen kahden hengen palkintomatkan Balille, Indonesiaan!

Finalistien sekä yleisöarvontaan osallistuvien kilpailijoiden on oltava paikan päällä finaalitilaisuudessa Matkamessuilla 2018.

Palkinnot

1. Pääpalkinto

Apollomatkojen kahden hengen matka Balille ylelliseen viiden tähden Intercontinental Bali Resorttiin. Täällä nautit Balin upeimmista auringonlaskuista, loikoilet laguunissa ja nautit hotellin upeista puitteista.

Bali, Indonesia arvo väh. 4000 €

Intercontinental Bali Resort, 5 tähteä, aamianen

2. Matkalove-finaalin yleisöäänestyksen palkinto

Apollomatkojen kahden hengen matka Santorinille pittoreskiin neljän tähden Andromeda Villas hotelliin. Ainutlaatuiset Calderan näkymät avautuvat suoraan hotellilta ja pääsette nauttimaan Santorinin parhaista puolista.

Santorini, Kreikka arvo väh 1500 €.

Hotelli Andromeda Villas, 4 tähteä. aamianen

3. Matkalove videoäänestyksen palkinto

Touring Carsin 4 päivän all-inclusive -matkailuautolomalahjakortti.

 • Lähtö ja palautus Helsingistä, -mahdollisuus palauttaa myös Rovaniemelle
 • Upean ja hyvin varustellun matkailuauton 2-6 henkilölle pitkäksi viikonlopuksi (4 päivää) sisältäen:
 • Tarvittaessa nouto Helsinki-Vantaan lentokentältä, perehdytyksen auton käyttöön, astiaston, petivaatteet, sähkökaapelit, vedentäyttöletkun, grillisetin, camping pöydän ja tuolit koko seurueelle, invertterin, pyöräkiilat,  tarvittaessa lastenistuimet, WC kemikaalin, loppusiivouksen,  ja TC Basic -vakuutustason. Kuljetuksen lentokentälle matkan jälkeen.
 • Auton tulee palautua näissä vuokrauksissa 20.6.2018 mennessä.
 • Autoihin ja reittiehdotuksiin voi tutustua etukäteen netissä: www.touringcars.eu

Arvo väh. 3000€

4. Tarinoita lähettäneiden kesken arvottava palkinto

Touring Carsin matkailuautolomalahjakortti.

 • Lähtö ja palautus Helsingistä
 • Upean ja hyvin varustellun matkailuauton 2-6 henkilölle pitkäksi viikonlopuksi pe-ma yhdistelmänä (4 päivää) sisältäen:
 • Tarvittaessa kuljetuksen Helsinki-Vantaan lentokentältä, perehdytyksen auton käyttöön, Astiaston, sähkökaapelit, vedentäyttöletkun,  pyöräkiilat ja TC basic -vakuutustason.
 • Auton tulee palautua näissä vuokrauksissa 20.6.2018 mennessä.
 • Autoihin ja reittiehdotuksiin voi tutustua etukäteen netissä: www.touringcars.eu

Arvo n. 1000 €

#matkalove-kilpailun säännöt

1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄT

Kilpailun järjestää Messukeskus (jäljempänä ”Järjestäjä”). Facebook ei ole osallisena kilpailussa.

2. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Matkalove-kilpailuun osallistuminen:

Osallistuminen tapahtuu lähettämällä tekstitarina tempaudu.fi-sivuston lomakkeelle viimeistään 20.11.2017. Lomake kysyy tarinan lähettäjän nimen, mutta nimeä ei julkisteta. Matkamessujen kokoama raati valitsee osallistumisajan päätyttyä 21.11. teksteistä kuusi tarinaa, joiden pohjalta kuvataan videot Helsingissä marras-joulukuun taitteessa.Valinta suoritetaan niin, että tekstin kirjoittajan henkilöllisyys ei ole valintaan osallistuvien raadin jäsenten tiedossa. Valituille ilmoitetaan asiasta tiistaina 21.11. Mikäli valittu henkilö ei vastaa viestiin 48 h kuluessa, raati tekee uuden valinnan. Kuvauspäivään kutsutut henkilöt vastaavat itse matkakuluistaan Helsinkiin.

Kuusi videota julkaistaan Matkamessujen somessa sekä tempaudu.fi -sivulla 10.- 15.12. välillä tunnisteella #matkalove. Tämän jälkeen yleisö voi äänestää omaa suosikkivideotaan 15.12.–10.1.2018 tempaudu.fi -sivustolla. Yleisöäänestys sulkeutuu 10.1.2018.

Yleisön äänestyksen perusteella, Matkamessuilla käytävään finaaliin valitaan neljä finalistia torstaina 11.1.2018. Finalisteille ilmoitetaan asiasta perjantaina 12.1. Mikäli valittu henkilö ei vastaa viestiin 72h kuluessa, raati tekee uuden valinnan. Finaaliin kutsutut henkilöt vastaavat itse matkakuluistaan Messukeskukseen. Järjestäjä tarjoaa finalisteille sisäänpääsyn Matkamessuille. Neljä finaaliin valittua videota esitetään Matkalove-finaalissa Matkamessuilla lauantaina 20.1.2018 klo 15. Finalistin on oltava paikalla finaalissa, jotta hän voi osallistua. Finaalissa Matkalove-voittaja valitaan yleisöäänestyksellä Mikko Leppilammen juontamassa elämyksellisessä ohjelmassa.

Kilpailun yleisöarvontaan voi osallistua kahdella eri tavalla:

 • Äänestämällä omaa suosikkivideotaan kuuden kilpailuvideon joukosta 15.12.–10.1.2018 tempaudu.fi -sivulla.
 • Osallistumalla äänestykseen älypuhelimella kilpailun finaalissa Matkamessuilla lauantaina 20.1.2018. Voittajan tulee olla paikan päällä Messukeskuksessa arvontahetkellä.

3. PALKINNOT

Matkalove-kilpailuun osallistuvien kesken arvottavat palkinnot:

Tekstitarinan tempaudu.fi -sivulla 20.11. mennessä lähettäneiden kesken arvottava palkinto:

 • Touring Cars: 1 kpl Matkailuautoloma-lahjakortti, arvo n. 1000 €. Palkinnon antaja Touring Cars vastaa arpajaisverosta.

Matkalove-finaalin pääpalkinto:

Apollomatkojen kahden hengen matka Balille ylelliseen viiden tähden Intercontinental Bali Resortiin, arvo n. 4000€ . Voittaja valitaan ja voitosta ilmoitetaan kilpailun finaalissa Matkamessuilla lauantaina 20.1.2018. paikan päällä.

4. YLEISÖARVONNAT

Yleisöarvonnonnoissa on kaksi erillistä arvontaa:

Ensimmäiseen voi osallistua äänestämällä omaa suosikkivideotaan kuuden semifinalistin joukosta tempaudu.fi -sivulla viimeistään keskiviikkona 10.1.2018. Arvonta suoritetaan ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä 11.1.2018. Mikäli voittaja ei ilmaise lunastavansa voittoaan 10 päivän sisällä, arvotaan uusi voittaja.

Palkintona on:

 • Touring Carsin 4 päivän all-inclusive matkailuautoloma-lahjakorttia, arvo n. 3000 €

Palkintojen antaja Touring Cars vastaa arpajaisveroista.

Toinen yleisöarvonta suoritetaan Matkamessuilla Matkalove-finaalissa. Arvontaan voi osallistua älypuhelimella vain paikan päällä kilpailun finaalissa Matkamessuilla lauantaina 20.1.2018 klo 15.00-16.00. Finaali kestää noin tunnin. Osallistuakseen arvontaan on oltava paikan päällä finaaliyleisön joukossa.

Palkintona on:

Apollomatkojen kahden hengen matka Santorinille, Kreikkaan, arvo väh. 1500 €.

Apollomatkat vastaavaa arpajaisverosta.

Vilpistä epäillyt osallistujat poistetaan kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta. Sama henkilö voi voittaa vain yhden matkapalkinnon.

5. KILPAILUAIKA

Kilpailuaika on 01.11.2017–20.01.2018. Osa kilpailuista päättyy jo aiemmin, aikataulut on kuvattu yllä kohdissa 2 ja 4.

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvista osallistumisesteistä tai virheestä osallistumisessa.

6. PALKINNON LUNASTUS JA RAJOITTEET

Palkinnon luovuttaja vastaa palkinnon toimittamisesta itselleen parhaaksi toteamallaan tavalla.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Lisäksi jokainen yhteistyökumppani on määritellyt erilliset palkinnon lunastamisen ja käytön ehdot. Ehdot toimitetaan palkinnon yhteydessä tai erikseen niitä tiedusteltaessa.

Matkalove-finaalin pääpalkinto:

Apollomatkojen unelmaloma Balille (arvo n. 4000 €). Palkinto on saajan veronalaista tuloa ja saajan on ilmoitettava palkinto veroilmoituksella. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa antamansa palkinnot ja voitot vuosi-ilmoituksella (VEROH 7801) suorituslajin tunnuksella H4.

Palkintomatkan matkustusajankohdat perustuvat saatavuuteen ja ne selvitetään voittajalle Apollomatkojen toimesta. Palkinnon arvo on noin 4000 € riippuen valitusta matkasta. Palkintomatkan lähtöpaikka on Helsinki. Palkintomatkaa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintoon ei sisälly mahdollisia liittymälentoja Helsinkiin.

Palkintomatkan lopullinen arvo määräytyy voittajan valitseman matkan mukaan, eikä sitä voi jakaa useamman matkan kesken. Matkan arvo on vähintään 4000 €. Jos valitun matkan arvo on tämän alle, sitä ei hyvitetä voittajalle. Palkintomatka on tehtävä vuoden kuluessa.

Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18-vuotiaita, tai mukana on oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää/antaa toiselle henkilölle.

Apollomatkoilla on oikeus päättää palkinnon sisältö mukaan lukien, mutta ei rajoittuen seuraaviin tekijöihin: hotelli, matkan ajankohta ja henkilömäärä.

Palkintomatkaa sitovat Yleiset valmismatkaehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.

Apollomatkoilla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi Apollomatkojen liiketoiminnan kannalta. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tekstitarina-sarjan palkinto:

20.11.2017 mennessä Matkalove-tarinan tempaudu.fi -sivuilla kirjoittaneiden kesken arvotaan kilpailuajan päätyttyä 21.11.2017 Touring Carsin matkailuautoloma-lahjakortti (arvoltaan n. 1000 €). Palkinnon antaja Touring Cars vastaa arpajaisverosta. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä kilpailuajan päätyttyä.

Lahjakortti käsittää matkailuauton 2-6 henkilölle pitkäksi viikonlopuksi pe-ma yhdistelmänä (4 päivää) sisältäen:

 • Tarvittaessa kuljetuksen Helsinki-Vantaan lentokentältä, perehdytyksen auton käyttöön, astiaston, sähkökaapelit, vedentäyttöletkun, pyöräkiilat ja TC basic -vakuutustason.
 • Auton tulee palautua näissä vuokrauksissa 20.6.2018 mennessä.

Auton varaukset tehdään suoraan myyntitoimistoon. Lahjakortista tulee mainita varausta tehtäessä. Lahjakortteja ei voi myydä edelleen, niistä ei saa rahaa takaisin, eikä näihin voi yhdistää muita tarjouksia/kampanjoita. Kuljettajalta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää ja voimassaoleva B-luokan ajokortti. Autoihin ja reittiehdotuksiin voi tutustua etukäteen netissä: www.touringcars.eu

Yleisöarvonnan palkinnot:

Tempaudu.fi -sivustolla matkalove-videoita 15.12.2017 – 10.1.2018 äänestäneiden kesken arvotaan Touring Carsin 4 päivän all-inclusive matkailuautoloma-lahjakortti, arvo n. 3000 €. Palkinnon antaja Touring Cars vastaa arpajaisverosta.

Lahjakortti käsittää matkailuauton 2-6 henkilölle pitkäksi viikonlopuksi (4 päivää) sisältäen:

 • Tarvittaessa noudon Helsinki-Vantaan lentokentältä, perehdytyksen auton käyttöön, astiaston, petivaatteet, sähkökaapelit, vedentäyttöletkun, grillisetin, camping-pöydän ja tuolit koko seurueelle, invertterin, pyöräkiilat, tarvittaessa lastenistuimet, WC kemikaalin ja TC basic -vakuutustason. Kuljetuksen lentokentälle matkan jälkeen.
 • Lähtö- ja palautuspaikka Helsinki, mahdollisuus palauttaa myös Rovaniemelle
 • Auton tulee palautua näissä vuokrauksissa 20.6.2018 mennessä.

Auton varaukset tehdään suoraan myyntitoimistoon. Lahjakortista tulee mainita varausta tehtäessä. Lahjakortteja ei voi myydä edelleen, niistä ei saa rahaa takaisin, eikä näihin voi yhdistää muita tarjouksia/kampanjoita. Kuljettajalta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää ja voimassaoleva B-luokan ajokortti. Autoihin ja reittiehdotuksiin voi tutustua etukäteen netissä: www.touringcars.eu

Finaali: kaikkien Matkamessuilla #matkalove-kilpailun finaalissa älypuhelimella äänestäneiden kesken arvotaan Apollomatkojen kahden hengen matka Santorinille Kreikkaan, arvo 1500 €. Palkinnon antaja Apollomatkat vastaa arpajaisverosta.

Voittajan tulee olla paikan päällä finaalissa lauantaina 20.1.2018. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sen voimassaoloaikaa voi muuttaa.

Matkalle lähtijöiden on oltava yli 18-vuotiaita, tai mukana on oltava huoltaja. Matkaa ei voi siirtää/antaa toiselle henkilölle.

Apollomatkoilla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi Apollomatkojen liiketoiminnan kannalta. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Palkintomatkaa sitovat Yleiset valmismatkaehdot sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehdot.

7. OIKEUDET

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai soveltuvin osin niiden yhteistyökumppaneille.

8. JÄRJESTÄJIEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN VAHINGONKORVAUSVASTUU

Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

9. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA JULKAISUOIKEUS

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. Järjestäjä pidättää oikeuden voittajan haastatteluun palkintojen jaon yhteydessä ja palkinnon käyttämisen jälkeen. Yhteistyökumppaneilla on yhtäläinen oikeus haastatella ja kuvata voittajaa sekä käyttää materiaalia markkinointitarkoituksissa.

10. SÄÄNTÖJEN MUUTTAMINEN

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.