Skip to content

Lupa matkustaa - Licence to Travel

Matkahaaveet voi vihdoin toteuttaa. Matkamessut julistaa matkailun uuden aikakauden alkaneeksi!

Miten Lupa Matkustaa -teema inspiroi sinun messusuunnitelmiasi?

#lupamatkustaa

Lupa innostua!

Pitkän matkailupaaston jälkeen on vihdoin lupa innostua, unelmoida matkustamisesta ja tehdä suunnitelmista totta. Matkamessut auttavat monipuolisesti matkahaaveiden toteuttamisessa. Lomamatkailjat ja travellerit saavat nyt luvan suunnitella unelmiensa reissun!

Messuilla Lupa matkustaa näkyy ohjelmassa, esityksissä, tunteissa ja teoissa. Miten Lupa Matkustaa -teema inspiroi sinun messusuunnitelmiasi?

Innostu matkakohteista!

Mikä matkailussa on muuttunut?

Matkustamisen tueksi kaivataan nyt tietoa ja selkeitä ohjeita. On hyvä päivittää tiedot siitä, mikä matkailussa on muuttunut ja miten varustautua reissuun poikkeusajan jälkeen.

Messuilta saa tietoa tarvittavista matkustusasiakirjoista turvallisuudesta, vakuutuksista sekä eri maihin ja kohteisiin liittyvistä luvista. Pelisäännöistä puhumattakaan.

Julkaisemme pian lisää matkailun pelisäännöistä

Kuka lupaa aidosti vastuullisimman matkan?

Lupa matkustaa merkitsee myös vastuullisuutta: kenen lupauksiin luottaa, jotta oma matkustaminen on kestävää eikä kuormita ympäristöä tai paikallisia kulttuureja?

Messuilta saa tietoa matkakohteiden vastuullisuudesta. Myös Matkamessut haluaa olla maailman vastuullisin matkailualan tapahtuma.

Lupa matkustaa vastuullisesti alkaa Matkamessuilta