Skip to content

Matkailijoille

Matkailu on seikkailu, joka ei pääty koskaan. Maailma on täynnä upeita paikkoja odottamassa sinua. Tervetuloa inspiroitumaan! 

Liity Matkan klubiin!

 

 

 

 

 

 

Kotimaan matkailijat

Suomi on maa, joka kätkee sisäänsä upeita luonnonihmeitä aina lumihuippuisista tuntureista ja laajoista järvistä vehreisiin metsiin ja saaristoihin. Löydät täältä kaiken, mitä matkailijan sydän voi toivoa. Ei ole siis ihme, että kotimaan matkailu kasvaa vuosi vuodelta.

Lähde matkalle

Kotimaan mökkeilijät

Suomen kotimaan mökkeily tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokea luonnonläheistä elämäntapaa ja hiljentymistä. Se antaa tilaa hetkille, jolloin voit hengittää syvään ja tuntea luonnon voiman ja kauneuden.

Hae mökkitunnelmaa

Ulkomaille turvallisesti

Turvallisuus on matkailun perusta. Huolellinen suunnittelu, tietoisuus ympäristöstäsi ja noudattamalla paikallisia ohjeita voit matkustaa ulkomaille turvallisesti ja nauttia täysin uusista kulttuureista ja seikkailuista.

Sukella aiheeseen

Ulkomaille seikkailemaan

Uusiin maihin ja tuntemattomiin kohteisiin tutustuminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea uusia kulttuureita, tutkia näkemisen arvoisia paikkoja ja laajentaa maailmankuvaamme. Mitä seikkailu on, sen voi jokainen määritellä itse!

Seikkailemaan