Skip to content

Matkavinkit

Matkamessujen matkavinkit ovat matkailijan apu. Sivuiltamme löydät apua matkasi eri vaiheisiin aina suunnittelusta lentokentälle lähtöön asti.

Matkan suunnittelua

Lähes jokainen on samaa mieltä siitä, että matkailu on ihanaa. Vähemmän yhtä mieltä ollaan sitten matkalle lähtemisen yhdestä olennaisesta vaiheesta, eli matkansuunnittelusta.

Matkansuunnittelu jakaa meidät matkailijat pitkälti kahteen leiriin. Osa meistä tykkää luoda Pinterest-tauluja, suunnitella matkalogistiikkaa ja vertailla hotellien hintoja. Toiset taas saavat harmaita hiuksia loputtomasta googlaamisesta ja yksityiskohtien miettimisestä. Oma suhde matkansuunnitteluun vaikuttaa usein siihen millaisilla matkoilla ihminen yleensä käy, mutta meidän mielestä tämä koko prosessi voi olla helpompi, olet sitten reppureissaaja tai pakettimatkailija. Tästä syystä kokosimme tämän sivun artikkeleineen juuri sinun matkasi suunnittelun tueksi.

Alta löydät helppolukuisia artikkeleita matkasi suunnittelun eri vaiheisiin, joista on toivottavasti hyötyä seuraavaa lomaa suunniteltaessa, olet sitten miettimässä kohdetta tai pakkaamassa jo laukkuja.

Pakkaaminen, rokotukset ja matka-asiakirjat

Mitä pakata ja miten pakata? Mitäs papereita pitikään ottaa mukaan? Kulta, oliko rokotukset jo kunnossa?

Vakuutukset

Matkustusasiakirjat

Pieni pakkausopas

Kohteessa

Ravintolan etsiminen kohteessa on toisinaan kovin hankalaa ja aiheuttaa turhaa stressiä. Lue vinkit ja helpota elämääsi!

Näin löydät hyvät ravintolat

vältä lomastressi