Matka Pro Workshop

Matka Pro Workshop järjestetään torstaina 19.1.2017 hallissa 1. Workshopien vetäjinä toimivat Kalle Laine, Jukka Oresto ja Vesa Ilmarinen. Tule mukaan, kysy, pohdi, jätä case esimerkki, saat niihin vastauksia workshopissa!
Workshopeihin on ilmoittauduttu ennakkoon 11.11. mennessä, mutta voit liittyä mukaan keskusteluun myös ilman ennakkoilmoittautumista. Tilaisuus on avoin kaikille matkailun ammattilaisille.

kallelaine_1200

Myyntiklinikka: Käytännön myyntihaasteet ja ratkaisut

Kalle Laine

Torstai 19.1.2017 kello 10.00-11.00, Matka Pro Workshop, halli 1

Kalle Laine, partner, kauppatieteiden lisensiaatti, Talent Vectia

Kalle Laine on kokenut ja arvostettu myynnin ja asiakkuuksien johtamisen ammattilainen ja valmentaja sekä liikkeenjohdon konsultti Suomessa. Kallen erityisosaamista on erityisesti arvo-, ratkaisu,- ja asiantuntijamyynnin kehittäminen sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Kallella on kokemusta 16 eri toimialasta ja yli 150 eri yrityksen ja organisaation kanssa toimimisesta myynnin ja asiakkuuksien johtamisen saralla sekä Suomessa, Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä, Euroopassa ja Aasiassa.

Katso Kallen uusi kirja ”MYYNTI ON RIKKI – BtoB MYYNNIN UUSI AIKA”

jukkaoresto_1200

Asiakkaan kohtaamisesta ja asiakaskokemuksesta uusi brändi

Jukka Oresto

Torstai 19.1.2017 kello 13-14 Matka Pro Workshop, halli 1

Kun koneet ja arjen esineet oppivat viestimään langattomasti ja sopeutuvat käyttäjän tarpeisiin, eletään ubiikkiyhteiskunnassa. Ubiikissa maailmassa ihmiset kommunikoivat keskenään, koneiden kanssa tai koneet kommunikoivat keskenään. Workshopissa mietitään yhdessä sitä, mitä kohtaaminen jatkossa tarkoittaa, mitä lisäarvoa sillä saadaan ja mitä osaamisia se edellyttää.

Jukka Oresto, kehitysjohtaja, Lahden ammattikorkeakoulu

Jukka Oresto on tunnettu, kokenut kouluttaja ja varma esiintyjä, joka pitää siitä mitä tekee. Hänen tavoitteenaan on haastaa kuulijansa pohtimaan ja jäsentämään heidän omia ajatuksiaan, suhtautumistaan työhön, sen tekemiseen ja työyhteisöön. Keskeisinä teemoina ovat ammatillisuus, sen esiintuominen ja vuorovaikutus.

vesailmarinen

Kuinka onnistua digitalisaation muutoksissa

Vesa Ilmarinen

Torstai 19.1.2017 kello 15.00-16.00, Matka Pro Workshop, halli 1

Digitalisaatiossa onnistuminen vaatii kahta asiaa: strategista oivallusta ja uudenlaista tekemisen meininkiä. Workshopissa pohditaan osallistujien omien haasteiden kautta, kuinka tehdä nämä käytännössä.

Vesa Ilmarinen, digitalisaatiokonsultti, Katalysti Oy

Vesa Ilmarinen toimii vapaana konsulttina omassa Katalysti Oy -yrityksessään. Vesa on toteuttanut ja johtanut kymmeniä digitalisaatiohankkeita Suomessa. Työssään hän auttaa tekemään strategisen oivalluksen digitalisaatiosta, löytämään toimivimmat ratkaisut ja luomaan organisaatioon uudenlaisen digitalisaation vaatiman tekemisen meiningin. Hän on ”Digitalisaatio – yritysjohdon käsikirja” (Talentum 2015) toinen kirjoittaja. Aiemmin Vesa on toiminut mm. konsultointijohtajana ja palvelumuotoiluliiketoiminnasta vastaavana johtajana Satama Interactivessa.