Skip to content

Tutustu näytteilleasettajiin tuoteryhmittäin

Laajemman kattauksen näytteilleasettajia löydät tammikuussa Matkamessuilta, kun kohtaamme taas kasvokkain!

Aktiivimatkailu

Kalastusretket

Kalastusretkiä Pohjois-Karjalassa luonnon hiljaisuudessa. Kalastusopaspalvelut, kalastusretket ja patikoinnit, opastetut vene-, kajakki- ja kanoottiretket, asiakaskuljetukset, kansallispuistokierrokset sekä eräruokailut. Uutuutena kohteemme Musta Mäntyjärvi, jonka voi vuokrata omaan vain käyttöön.

www.kalastusretket.fi

Visit Kilpisjärvi

Kilpisjärven kylä sijaitsee Käsivarren Lapin kaukaisimmassa kolkassa. Täällä on runsaasti tilaa, puhdasta ilmaa, kirkkaita luonnonvesiä ja tekemistä jokaiselle vuodenajalle. Tutustu monipuoliseen retkitarjontaamme ja ota meihin yhteyttä. Me autamme Sinua löytämään luontosi.

www.thelaplandconnection.com

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Olemme monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus maamme suurimpien kaupunkien keskiössä. Tarjoamme korkeatasoiset puitteet luonto- ja liikuntaelämyksille sekä eväät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kaikille, perheistä huippu-urheilijoihin ja yritysasiakkaisiin.

www.eerikkila.fi/

Ilomantsin Matkailuyhdistys

Retkeilyreitit, karjalainen kulttuuri ja sotiemme historia kutsuvat vieraita Suomen itäisimpään kuntaan. Ilomantsin retkiviikko on tapahtumia täynnä.
Karjalaisen kulttuurin ytimeen pääset Parppeinvaaran runokylässä ja Ilomantsin sotatiellä tutustut maamme historian vaikeisiin vaiheisiin.

www.visitilomantsi.fi

Puumalan kunta

Vapauta tukka tuuleen ja nauti Puumalan saaristoreitin huikeista Saimaa-maisemista polkupyörän tai e-fillarin satulasta. 60 km reitti tarjoaa paitsi silmänruokaa, myös maittavaa lähiruokaa ja kiinnostavia käyntikohteita. Matkan kruunaa risteily pyörälautta Norppa 2:lla Nestori Miikkulaisen vesillä.

www.visitpuumala.fi

 

Ruka-Kuusamo

Kuusamon kesä tarjoaa monipuolisia luontoseikkailuja koko perheelle. Kokeile koskenlaskua, vaellusta, maastopyöräilyä, kalastusta ja melontaa kolmen kansallispuiston upeissa maisemissa tai lähde ratsastusretkelle, karhunkatseluun tai mönkkäriajelulle. Päivän kruunaavat sauna ja herkullinen ruoka.

www.ruka.fi/kesä

Taiga Spirit

Taiga Spirit tarjoaa mahdollisuuden tutustua kainuulaiseen luontoon ja sen eläimiin opastetuilla katselu- ja kuvausretkillä (Karhu kojut). Tarjonnassa on myös päiväretkiä.
Ammattitaitoista retki-ja eräopastusta suomeksi, englanniksi ja ranskaksi. B & B -majoitus Kuhmon Lentiirassa. Kuuluu WILD TAIGA kuvausretkillä (Karhu kojut).

www.taigaspirit.com

Upitrek Oy

Upitrek oy on kainuulainen luontomatkailuyritys. Toimintamme ydin ovat noin viikon mittaiset vaellukset, joilla kuljetaan majatalosta toiseen, kesäisin patikoiden ja talvisin hiihtäen ja lumikenkäillen. Kansainväliset takuulähdöt soveltuvat hyvin myös yksin matkustaville.

www.upitrek.com

Vuokatti Sport Resort

Vuokatti Sport Resort on liikunta- ja perhelomakohde keskellä monipuolista Vuokattia ja sen palveluja. Liiku, treenaa, seikkaile ja rentoudu Pohjolan parhaissa maisemissa. Vuokatti Sport Resort määrittelee aktiiviloman uudelleen.

www.vuokattisport.fi

GoVuokatti

GoVuokatin laadukkaista ohjelmista löydät sopivat tekemiset monenlaisiin tilanteisiin. Megazone laser tag, VR-Room Virtual Reality,  The Great Escape pakohuoneet, KIRSTU-mysteeripeli, paintball sekä tiimikisailut sopivat niin perheen ajanvietteeksi kuin suurien tilaisuuksien järjestämiseen!

www.govuokatti.fi

Lapin Luontolomat Oy

Perheyrityksemme on tarjonnut Lapissa erämaassa luontoelämyksiä ja aktiviteetteja jo kolmen vuosikymmenen ajan, niin kesällä kuin talvella. Melontaa, koskenlaskua, pyöräilyä, moottorikelkkailua ja hiihtoa. Palveluissamme korostuvat joustavuus, korkea laatu, asiakaslähtöisyys sekä turvallisuus.

www.lapinluontolomat.fi

Kaupunkikohteet

goSaimaa Oy

Lappeenrannan ja Imatran seutu tarjoaa erinomaiset puitteet rentouttavaan lomaan. Kylpylä, mökki, kaupunkiloma keskustahotellissa – valitse mieleisesi. Nähtävää ja koettavaa riittää, kaupunkikeskustoista on lyhyt matka Saimaan rannoille ja luontopoluille, valittavaksi jää vain mieluisa kulkuneuvo.

www.gosaimaa.com

Hämeenlinna

Vain tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta löydät monta syytä viihtyä. Aulanko, Ahvenisto, Iittala, Linnanniemin, museot, luontokohteet ja golfkentät sekä idylliset maalaispitäjät tarjoavat tekemistä kesälomapäiviin.

www.hameenlinna.fi

VisitOulu

Vieraanvarainen Oulu kutsuu aitojen elämyksien äärelle! Vietä aktiivista lomaa kaupungin sykkeessä, elämyksissä, kulttuurikohteissa ja ostosten lomassa. Oulun seutu on helposti saavutettava matkailualue, johon kuuluu Oulun lisäksi Rokua Geopark, Syöte, Liminka, Kalajoki, Raahe, Kempele ja Hailuoto.

www.visitoulu.fi

Visit Rovaniemi

Joulupukin kotikaupunki Rovaniemi on täynnä näkemistä ja tekemistä myös kesällä! Joulupukki ja muut monipuoliset nähtävyydet, yötön yö, kesäaktiviteetit, upea jokisuisto ja ympäröivä luonto tarjoavat muisteltavaa vuosiksi eteenpäin. Anna arktisen valon hurmata sinut ja tule kokemaan Rovaniemen kesä!

www.visitrovaniemi.fi

Visit Savonlinna

Löydä tilaa lomalle. Mökkiloma kaukana kaikesta, hemmotteluloma lähellä palveluja, rauhallisia iltakävelyjä tai vauhdikkaita aktiviteettejä, yksin tai yhdessä – Savonlinna tarjoaa kaiken täydelliseen lomaan.

www.visitsavonlinna.fi

Visit Turku

Turku – kaupunkikulttuuria saariston sylissä Turku on taiteen, historian ja kulttuurin kaupunki, jonka tapahtumat ja nähtävyydet houkuttelevat vierailulle.
Keskustaa halkova Aurajoki, kulttuurihistorialliset miljööt sekä luonnonkaunis saaristo tekevät kaupungista ainutlaatuisen.

www.visitturku.fi

Visit Åland

Ahvenanmaalla on 6700 nimettyä saarta ja lisäksi 20 000 pienempää saarta ja luotoa. Sinun ei tarvitse kuin valita, mitä haluat tehdä, missä, koska, miten ja kenen kanssa. Tervetuloa löytämään mansikkapaikkasi!

www.visitaland.com

Liikenne (maalla, merellä ja ilmassa)

Viking Line Abp

Viking Line Abp on pörssinoteerattu osakeyhtiö ja markkinajohtava tavaramerkki Itämerellä Suomen, Ahvenanmaan ja Ruotsin sekä Suomen ja Viron välisessä matkustajaliikenteessä. Yhdistämme pohjoista Itämerta ympäröivät maat harjoittamalla kestävää laivaliikennettä, joka palvelee kaikkia.

www.vikingline.fi

Eckerö Line

Eckerö Line on ainoa Suomen lipun alla liikennöivä laivayhtiö Suomenlahdella Helsingistä Tallinnaan. M/s Finlandia alus liikennöi Helsingin Länsisatamasta Tallinnan A-terminaaliin kolme kertaa päivässä ja matka-aika on 2h 15min. Päiväristeilyllämme on seitsemän tuntia aikaa tutustua Tallinnaan.

www.eckeroline.fi

 

Luontokohteet

AuroraHut Oy

AuroraHut®-igluvene luo täysin uuden trendin Eco-luksus matkailuun ja -majoittumiseen. Se tarjoaa uuden tavan kokea Arktiset luontoelämykset – siellä missä ne ovat parhaimmillaan ja mahdollisuuden tarjota sekä kokea elämyksiä keskellä luontoa paikoissa, joissa se ei ole ollut aiemmin mahdollista.

www.aurorahut.com

Kaarinan kaupunki

Merellisessä Kaarinassa on paljon nähtävää ja koettavaa etenkin kesällä: luontopolkuja, uimarantoja, ulkoilureittejä, taidenäyttelyitä ja historiallisia kulttuurikohteita sekä majoitus- ja ravintolapalveluita. Tervetuloa retkeilemään Kaarinaan!

www.visitkaarina.fi

Kainuun Liikunta ry

Halti Outdoor Weekend 28.-30.8.2020 keskellä Kainuuta on syksyn avaustapahtuma, joka kokoaa yhteen vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn harrastajat. Pääareenana ovat Vuokatin vaarat, jotka tarjoavat toisille fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä.

www.outdoorweekend.fi

Luonnollisesti Oulujärvi Ky

Luonnollisesti Oulujärvi Ky tarjoaa Oulujärvellä mökki-, melontavälineiden, SUP- lautojen ja FatBikien vuokrausta.
Järjestämme melonta-, kalastus-, vene- ja Metsäkellintäretkiä sekä venekuljetuksia upeaan Ärjänsaareen, jossa
voit telttailla, geokätköillä, rapsutella lampaita, uida ja ottaa aurinkoa.

www.luonnollisesti.fi

Pohjois-Sodankylän matkailuyhdistys

Tule vieraaksemme Sompioon ja löydä esi-isien luontoyhteys Suomen Lapin metsissä ja tuntureilla, kaukana isoista matkailukeskuksista. Meiltä löydät hyvän olon Lapin rauhasta ja erämaan täydellisestä hiljaisuudesta.

www.visitsompio.fi

Salla in the middle of nowhere

Luonnossaliikkujan unelmakohde. Erämaa aukeaa portailta ja merkittyjä reittejä patikointiin sekä pyöräilyyn löytyy runsaasti. Paikallisuus on mukavasti mukana matkailussa, näkyy ja maistuu vieraillekin. Rauhallisuutta vaaliville retkeilijöille, sopii myös lapsiperheille. Tervetuloa Sallaan!

www.visitsalla.fi

Visit Parainen

Tervetuloa saaristokaupunki Paraisille, joka muodostuu kunta-alueista Houtskari, Iniö, Korppoo, Nauvo sekä Parainen ja on ihana merellinen matkailukohde. Paraisille voi matkustaa ympäri vuoden ja kokea kaikkea mitä saaristolla ja saaristoelämällä on tarjota.

www.visitparainen.fi

 

Ålandsresor

Ålandsresor sijaitsee Ahvenanmaalla. Tunnemme Ahvenanmaan ja autamme sinua miellellään matkasi suunnittelussa ja toteuttamisessa. Koe Ahvenanmaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa saaristossa, maaseudulla tai Maarianhaminassa. Lyhyiden välimatkojen ansiosta ehdit kokea paljon parissa päivässä.

www.alandsresor.fi

Inari-Saariselkä

Inari-Saariselkä – löydä aito Lappi! Lapin huipulla sijaitsee arktinen Inari-Saariselkä matkailualue. Suomen kaksi suurinta kansallispuistoa, rikas saamelaiskulttuuri sekä monipuoliset luontoliikuntamahdollisuudet upeissa tunturimaisemissa tarjoavat aitoja elämyksiä koko perheelle, vuoden ympäri.

www.inarisaariselka.fi

Majoitus- ja ravintolapalvelut

Tundrea Holiday Resort

Tundrea on täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärven rannalla, mahtavan Saanan juurella. Ainutlaatuiset: Kilpisjärvi Suomessa – Tundrea Kilpisjärvellä. Tundrealla koet ihmisen pienuuden mukavuuksista tinkimättä.

www.tundrea.com

A La Carte Lapland Oy

Adventures in Luosto provides accommodation, safaris and catering across three resorts of Finnish Lapland (Sodankylä, Luosto and Suomu) throughout the year.

Lue lisää

Arctic Land Adventure

Arctic Land Adventure tarjoaa vierailleen ikimuistoisia elämyksiä yhdistäen ylellisyyden, luonnon ja hiljaisuuden. Tarjoamme majoitusta neljässä lasi-iglussamme, joista on upeat puitteet ihastella ympäröivää luontoa ja kirkkaana loistavaa tähtitaivasta.

www.arcticlandadventure.com

www.luosto.fi

Break Sokos Hotel Vuokatti

Break Sokos Hotel Vuokatti tarjoaa sekä hotelli- että loma-asuntomajoitusta keskeisellä sijainnilla Vuokatissa. Loma-asuntoalue sijaitsee Särkisen järven rannalla. Hotellissamme palvelee kaksi ravintolaa; Ravintola Amarillo sekä Kainuuravintola Kippo.

Herrankukkaro

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille tarkoitettu kylämiljöö palvelee ympärivuotisesti, mutta järjestämme myös tapahtumia yksittäisille asiakkaille. Perille Rymättylään pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

www.herrankukkaro.fi

Hetan Kota

Haaveilteko melontaretkestä tunturijärvellä, pyöräilystä tunturimaisemissa vai oletko jo valmis Hetta-Pallas -reitin valloitukseen? Hetan Kodan kattavat palvelut ja upea ympäristö takaavat onnistuneen erämaaloman. Yövy isommalla porukalla rantamökeissämme tai valitse 2-4 hlön huone tarpeesi mukaan.

www.hetankota.fi

Hotel Paljakka

Viihtyisä, Paljakan sydämessä sijaitseva hotelli. 1-2 hengen huoneita, 4-hengen perhehuoneita. Huoneissa langaton wifi, minijääkaappi, vedenkeitin, wc, suihku, hiustenkuivaaja ja ilmastointi. Hotellisaunan käyttömahdollisuus sisältyy huonehintaan.

www.hotelpaljakka.fi

IidaVuokatti

Majoitu keskellä Vuokattia. Huoneistot 1, 2, 3, 4 makuuhuoneella. Kaikista löytyy täysvarustelu,sauna, terassi ja grilli. Lenkkipolut, ja pyöräreitit alkavat pihasta.
Rullasuksilla 50m ja pääset aloittamaan nousun Vuokatille. Vesiurheilukeskus ja Seikkailupuisto kävelymatkan päässä. SUPERPARK 2,8km.

www.iidavuokatti.fi

Petäys Resort

Luonnonläheinen Petäys Resort sijaitsee Vanjaveden rannalla, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Upea Järvimaisemamme tarjoaa täydellisen paikan lomalle, kokoukselle ja juhlatilaisuudelle.72 huonetta, 10 kokoustilaa, 3 ravintolaa ja 20 ilmaista aktiviteettia ympäri vuoden.

www.petays.fi

 

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Kunnonpaikka on monipuolisesti palveleva liikunta- ja hyvinvointikeskus sekä kylpylähotelli. Kunnonpaikka sijaitsee Itä-Suomen vehmaassa järvimaisemassa, vain kymmenen kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Tule meille harrastamaan, rentoutumaan, yöpymään, herkuttelemaan ja pitämään kokousta.

www.kunnonpaikka.com

Magical Pond Nature Igloos

Magical Pond on laadukas iglukylä, jossa pääset kokemaan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelman omassa rauhassa modernin iglun suojassa. Arkkitehtonisesti näyttävä kylä tarjoaa upean kokonaisvaltaisen elämyksen, jonka kruunaa usein Lapin taivaalla näyttäytyvät revontulet ja tähdet.

www.magicalpond.com

 

Parkside Pyhä

Uudet, laadukkaat ja viihtyisät Parkside Pyhän huoneistot sijaitsevat Perherinteiden välittömässä läheisyydessä sekä Pyhä-Luosto kansallispuiston portilla. Lähin hissi on 20 m päässä ja murtomaahiihtoladut sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä. Liinavaatteet ja loppusiivous kuuluvat aina hintaan.

www.parksidepyha.fi

Pyhä Igloos

Iglu-majoitus Pyhätunturilla. Ainutkertainen elämys suomalaisen luonnon ja designin sylissä. Täydellisesti varustetut ekologiset iglu huoneistot. Kaikki palvelut lähellä: Pyhä-Luoston kansallispuiston retkeily- ja pyöräilyreitille 50 m ja kauppaan 250 m. Kemijärviltä 50km. Rovaniemelta 130km.

www.pyhaigloos.fi

Ruka Safaris Oy

Ruka Safaris tarjoaa unohtumattomia elämyksiä Kuusamon Rukalla! Majoitu yöttömän yön auringon alla, samoile Kuusamon kauniissa maisemissa ja bongaile rumilla paikannimillä varustettuja paikkoja, laske koskia Kitkajoella, sauno ja nauti paikallisista herkuista. Niistä on kesäloma 2020 tehty!

www.rukasafaris.fi

Sallatunturin Tuvat

Sallatunturin Tuvat on vastuullinen perheyritys Itä-Lapissa. Meillä majoitut kodikkaissa mökeissä, nautit aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, viihdyt tunnelmallisessa Papana Pupissa sekä koet unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareiden moottorikelkkaretkillä.

www.sallatunturi.fi

Sallatunturin Yksityismökit

Sallatunturin Yksityismökit tarjoaa monipuolisen valikoiman mökkejä ja huoneistoja vuokralle, Sallatunturin laskettelukeskuksen mahtavissa maisemissa. Majoituksista saavutat vaivattomasti hienot ladut, monipuoliset rinteet, maisemalliset kelkkareitit, patikointi-, pyöräily ja vesiretkeilyn.

www.tunturimokit.fi

Sunday Morning Resort

Pyhäjärven rannalla, n. 5 min.automatkan päässä Pyhän hiihtokeskuksesta sijaitseva yksityinen resortti tarjoaa hotellimajoitusta, ruokailuelämyksiä ja laadukkaita ohjelmapalveluja. Hiilineutraali, aito ja viihtyisä miljöö palveluineen sopii niin yritysvieraille kuin laatutietoisille lomailijoillekin.

www.sundaymorning.fi

Vuokatin Aateli

Vuokatin Aateli on vuonna 1999 perustettu perheomisteinen yritys Vuokatissa, Kainuussa. Valikoimiimme kuuluu 23 tasokasta lomahuoneistoa ja huvilaa sekä upea Hotel Aateli ravintoloineen. Yhteinen piirre kaikille majoituskohteillemme on, että niiden varustelu ja sijainti ovat erinomaiset.

www.vuokatinaateli.fi

Åland Hotel Group

Ålandhotelsin kolme Maarianhaminassa sijaitsevaa hotellia tarjoavat mahdollisuuden nauttia merellisestä lomasta kaikkina vuodenaikoina. Tasokas ja skandinaavisesti sisustettu hotelli Pommern sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, lähellä kauppoja, uimarantoja ja nähtävyyksiä.

www.alandhotels.fi

Arctica Estates

Arctica Estates tarjoaa turvallisen ja yksityisen luksuloman monipuolisilla palveluilla Kuhmon luonnossa. Korkeatasoinen Villa Cone Beach majoittaa 8 vierasta, joista enintään 6 aikuisia. Rantaviiva 500 m, laaja puutarha, ainoana pohjoisessa DUX-sängyt, lähiruokaa, viinejä, lähin naapuri 0,5 km.

www.arcticaestates.com

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano sijaitsee meren rannalla, vain 10 minuutin ajomatkan päässä idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Tule Haikon kylpylään rentouttavalle kylpylälomalle, järjestä unelmiesi juhlat ja onnistuneet kokoukset Haikossa.

www.haikko.fi

Hotelli Punkaharju

Kansallismaisemassa sijaitseva historiallinen Hotelli Punkaharju on kaikilla aisteilla koettava ilmiö, jossa yhdistyvät rakkaus luontoon, taiteeseen ja kulttuuriin. Saimi Hoyerin emännöimässä hotellissa nautitaan upeista näyttelyistä ja huippuesiintyjistä, paikallisia makuelämyksiä unohtamatta.

www.hotellipunkaharju.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels – yksilöllinen monille. Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

www.sokoshotels.fi

Kavalton Tila Oy

Kavalton tila on toimiva maatila Kaarinan Piikkiössä. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia juhla- ja kokoustiloja sekä majoitusta B&B tyyppisesti. Tilalta löytyy lisäksi kaksi savusaunaa joista pääsee pulahtamaan raikkaaseen metsälampeen, ympäri vuoden. Tervetuloa meille!

www.kavaltontila.com

Villa Wolax Oy

Villa Wolax sijaitsee Turun saaristossa, Kuustossa. Tarjoamme loistavat merelliset puitteet, toimivan kokonaisuuden kokouksiin, juhliin, yritystilaisuuksiin sekä majoitukseen ympäri vuoden. Meille on Turusta vain 20 minuutin automatka ja Helsingistä 1,5 tuntia. Meriteitse saapuminen on hieno kokemus.

www.villawolax.fi

Kultaranta Resort Oy

Naantalissa sijaitseva Kultaranta Resort tarjoaa ajanvietettä, kokous- ja juhlatiloja, ravintolapalveluita sekä majoitusta upeissa puitteissa. Golfkenttä harjoitusalueineen ja kaikkine oheispalveluineen on golfmatkailijan unelma. Marinassa Bar Porho tarjoilee kesäisin veneilijöille täydet palvelut.

www.kultarantaresort.fi

Santa’s Hotels

Lapin lumoa, merenrantalomia, ihania majoituselämyksiä, herkuttelua pitkän kaavan mukaan. Tätä kaikkea ja paljon enemmän tarjoaa Santa’s Hotels! Korkeatasoiset hotellimme ja huoneistomme sijaitsevat Kalajoella, Rovaniemellä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Luostolla.

www.santashotels.fi

Skábma

Skábma on Inarin Saariselällä, Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa sijaitseva pienen perheyrityksen ensiluokkainen, yksilöllisesti palveleva 14 vuodepaikan kelomaja, jonka seinät huokuvat Ylä-Lapin hiljaisuutta ja rauhaa. Tarjoamme korkeatasoista majoitusta max. 14 hengen seurueille.

www.skabma.fi

Wilderness Hotels and Safaris

We are an adventure based Wilderness Hotel company in Northern Lapland. We offer all the facilities and services of a modern resort. We have four destinations: Nellim, Muotka, Inari and Nangu . We offer great accommodation, outdoor activities, special Aurora activities and good quality services.

www.nellim.fi

Star Arctic Hotel

Star Arctic Hotel sijaitsee Saariselällä Kaunispää -tunturin huipulla. Maisemahuoneidemme panoraamaikkunoista avautuu henkeäsalpaava tunturimaisema Urho Kekkosen kansallispuiston ylle. Ympäristöystävällisenä hotellina tarjoamme opastettuja retkiä Lapin erämaassa sekä lähiruokaa ravintolassamme.

www.staractichotel.com

Visit Inari Oy

Tarjoamme vieraillemme majoitus-, ravintola- sekä ohjelmapalvelut upean Inarijärven äärellä. Perheyrityksen vieraana pääset kokemaan enemmän Inaria.

www.visitinari.fi

Matkailukeskukset

Destination Enontekiö – TosiLappi

Enontekiö sijaitsee Suomen luoteisnurkassa, Käsivarressa. Löydät 40 elämää suurempaa tunturia, näet revontulia Suomen parhaimmalta paikalta, koet porokulttuuria, kalastat yli 800 järvellä. Tarjoamme monipuolista majoitusta, ravintoloita ja aktiviteetteja. Tule vieraaksemme!

www.tosilappi.fi

Pyhä-Luosto

Pyhä-Luosto tarjoaa lomailijalle mahdollisuuden ulkoilla avarassa luonnossa keskellä Lappia. Tunturikeskukset yhdistää 12 huipun Pyhä-Luosto kansallispuisto, jonka keskiössä sijaitseva Ametistikaivos on ainutlaatuinen vierailukohde. Kaksi hiihtokeskusta ja monipuolinen reitistöverkosto palveluineen.

www.luosto.fi

Pyhätunturi

Pyhätunturi on täynnä elämyksiä vuoden ympäri. Tarjoamme majoitusta Hotelli Pyhätunturissa ja Ski-Inn huoneistoissamme rinteiden ja palveluiden läheisyydessä.
Majoituksen lisäksi palveluihimme kuuluu myös rinnetuotteet kuten hissiliput ja Hiihtokoulu.

www.pyha.fi

Syötteen matkailuyhdistys

Syötteen luonto kutsuu lomalle! Kansallispuisto ja Suomen eteläisin tunturialue tarjoavat upeat puitteet lomailuun koko perheelle.

www.syote.fi

Wild Taiga Kuhmo-Suomussalmi

Wild Taiga sijaitsee Suomen itärajalla, pääosin Kuhmon ja Suomussalmen alueella, ja yhdistää yli 50 pientä matkailutoimijaa. Upean erämaaluonnon ja eläinten katselu- ja kuvausretkien lisäksi meidät tunnetaan värikkäästä kulttuuritarjonnasta ja runsaista aktiviteeteista.

www.wildtaiga.fi

Visit Häme

HÄME – Onnellisten ihmisten sydänmaa, sijaitsee Etelä-Suomen sydämessä. Ainutlaatuinen luonto ja kulttuurimaisemat puhuttelevat yhdessä vaikuttavasti. Hämeessä voi samalla hengenvedolla nauttia puhtaasta ilmasta, vedestä, vehreästä ympäristöstä, historiasta, kulttuurista ja hyvistä palveluista.

www.visithame.fi

Visit Kalajoki

Letkeää kesätekemistä ja kivaa eksotiikkaa kompaktissa koossa – Niistä on Kalajoki tehty! Valittavanasi on yli 10 000 majoituspaikkaa, 20 ravintolaa ja kahvilaa terasseineen sekä valtava valikoima kivaa tekemistä säällä kuin säällä – kaikki kävelymatkan päässä toisistaan upean meriluonnon keskellä.

www.visitkalajoki.fi

VisitKempele

Käyntikohteita Kempeleessä ovat muun muassa Kauppakeskus Zeppelin, Kempeleen kotiseutumuseo, Finlandia Hotel Airport Oulu, Pelixir keilahalli sekä Linnunradan tila, jossa alpakoita. Vihiluodossa meren rannassa vain 4 km lentoasemalta voit esimerkiksi bongata lintuja tai ajella vesijetillä.

www.visitkempele.fi

 

Vuokatin Matkailukeskus Oy

Vuoden 2019 matkailualueeksi valitussa Vuokatissa tyyli on vapaa. Tutustu moniin mahdollisuuksiimme!

www.vuokatti.fi

Visit Suomussalmi

Visit Suomussalmi jakaa tietoa Suomussalmen alueen matkailutuotteista ja -palveluista. Hossan kansallispuistosta löydät luontoelämyksiä moneen lähtöön. Raatteentien sotahistorialliset kohteet kertovat talvisodan tapahtumista. Muita kohteita: Hiljainen Kansa, Soiva Metsä, Kianta-laivaristeilyt.

www.visitsuomussalmi.fi

Nähtävyydet- ja kulttuurikohteet

Imatra Base Camp Oy

Imatra basecamp Oy on Imatran kaupunkikonserniin kuuluva myynti- ja markkinointiyhtiö. Sen vastuulla on mm. Imatran kaupunginteatteri, Imatran tapahtumatilat ja Imatran urheilutilat.

www.imatrabasecamp.fi

Kuhmon Kamarimusiikki

Kuhmo Chamber Music will be held for the 51st time on July 11 – 24, 2021. The main theme will be the Art of Illusion. Over 150 artists will perform in nearly 100 events. The festival’s strengths are blue lakes, white nights, cosy atmosphere and unique music. Kuhmo is the capital of chamber music!

www.kuhmofestival.fi

Stromma Finland Oy Ab

Kaunis Kanavareitti -saaristoristeilyllä näet Helsingin kauneimmat rantamaisemat ja monta nähtävyyksien helmeä: historiallisen Suomenlinnan, Korkeasaaren eläintarhan, jäänmurtajat ja Degerön kanavan. Risteilyn aikana kuulet tarinoita saaristosta. Laivassa on kahvila/baari ja suuri aurinkokansi.

www.stromma.com

Visit Raahe

Kesäretkelle Raaheen! Kierrä Wanhan Raahen sielukkaat puutalokorttelit. Koe meriluonto ja Perämeren arktinen saaristo melontaretkellä tai saaristoristeilyllä, kata piknik rantakiville tai vietä unelmien kesäpäivä Taskun autiosaaressa. Varaa mukaan kamera, uikkarit, eväät ja halutessasi hyvää seuraa.

www.visitraahe.fi

Siida – Saamelaismuseo ja luontokeskus

Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida sijaitsee Inarin kirkonkylässä, saamelaisten kotiseutualueella. Näyttelymme ja tapahtumamme toimivat pohjoisen tiennäyttäjinä: opastamme vieraamme ikiaikaiseen ja elävään saamelaiskulttuuriin ja arktiseen luontoon.

www.siida.fi

Lusto – Suomen Metsämuseo

Lusto – Suomen Metsämuseo on metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo – ihmisen ja metsän menneisyyden sekä tulevaisuuden kohtauspaikka Punkaharjulla keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa.

www.lusto.fi

Viranomaiset ja opiskelu

Lehdet ja mediat

SUOMA ry

SUOMA ry koordinoi valtakunnallista 100syytä matkailla Suomessa kampanjaa, johon voit käydä tutustumassa www.100syytä.fi. SUOMAn jäsenpiiriin kuuluu 120 alueellista matkailuorganisaatiota kaikkialta Suomesta ja SUOMA myöntää myös vihreän matkailuinfo kilven käyttöoikeusluvat.

www.suoma.fi