Skip to content

Matka Workshop Day

18.1.2023

Varmista menestyksekkäät kohtaamiset – Varaa paikkasi jo nyt!

Osallistu Ota yhteyttä

Rekisteröidy ostajaksi

Matka 2023 Workshop Day

Matka Workshop Day on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Keskiviikkona 18.tammikuuta avautuva kansainvälinen tapahtuma sisältää kaksi osiota: Meet Finland on tarkoitettu yrityksille, joiden kotipaikka on Suomessa ja Global Workshop kansainvälisille yrityksille.

Rekisteröidy ostajaksi

Meet Finland

Meet Finlandissa kotimaiset palvelut kohtaavat ulkomaiset matkanjärjestäjät. Meet Finlandissa luot suhteita ja esittelet yrityksesi matkailutuotteita ja -palveluita ulkomaisille matkanjärjestäjille. Sovit ja hyväksyt ennakkoon kahdenkeskisiä 15 minuutin tapaamisia ostajien kanssa. Tarkistamme kaikkien ostajien taustat ja kutsumme tilaisuuteen juuri oikeat henkilöt taataksemme sinulle onnistuneita kohtaamisia. Meet Finland -tapahtuma on tunnettu hyvin myös venäläisten ostajien keskuudessa.

”My co-participants in the fair have told me that this is the best -ever-organized -tour-trade-fair that they have been to!”

Global Workshop

Global Workshop on tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen Pohjois-Euroopan alueella. Global Workshopissa tutustut ulkomaisiin kohteisiin. Suomalaisten ostajien lisäksi Global Workshop houkuttelee paikalle runsaasti muita pohjoismaalaisia sekä baltialaisia ja venäläisiä ostajia.

”Congratulations! One of the best fairs I have ever attended ! Qualitative meetings, well organized, great workshop day! Will surely come back!”

2020: Sovitut tapaamiset

Ostajia

Myyjiä

Maita

Matka Workshop Day 2023: osallistuminen ja hinta

Osallistuminen ja hinta

  • Osallistuaksesi Matka 2023 Workshop Day -tapahtumaan, tulee yrityksesi olla myös Matkamessujen 2023 pää- tai alanäytteilleasettaja.
  • 4 neliön osasto (vain Matka Business Forumissa) oikeuttaa ostamaan yhden pöydän, 6-9 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kaksi pöytää, 10-30 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kuusi pöytää ja yli 30 neliön osastojen pöytämäärä sopimuksen mukaan.
  • Hinta sisältää: yhden myyntipöydän 18.1.2023, kaksi edustajaa samasta yrityksestä, yhden yritysprofiilin, kaksi henkilö- ja tuoteprofiilia, kaksi kalenteria (voidaan myös yhdistää), tapaamisten varaustyökalun käytön sekä 18.1. myös sähkön, langattoman nettiyhteyden, lounaan, kahvin ja mahdollisen iltajuhlan. Varaustyökalua on mahdollista käyttää myös tapaamisten varaamiseen 19.-20.1.2022, jolloin tapaamiset pidetään näytteilleasettajien messuosastoilla.

Meet Finland 1.10.2022 alkaen: 2.110 € + alv

Huom! Jos pöytä jaetaan kahden eri yrityksen kesken, on lisämaksu jakamisesta 500 € + alv. Pöytä laskutetaan yhdeltä yritykseltä.

Peruutusehdot

Näytteilleasettajalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa Matka Workshop Dayhin seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun osallistuminen on vahvistettu. Peruutus on tehtävä kirjallisesti. Lisätietoja ja yleiset osallistumisehdot ovat nähtävillä eMessukeskus.comissa >> Info >> Yleiset osallistumisehdot >> 5. Ilmoittautumisen peruuttaminen

Osallistumisohjeet

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Rea Sandströmiin: rea.sandstrom@messukeskus.com.

Otamme yhteyttä kaikkiin osallistumisen ostaneisiin näytteilleasettajiin myyjäprofiilin luomiseksi Matka Workshop Dayn tapaamisten varausjärjestelmään. Myyjärekisteröinti avataan lokakuussa 2022.

Mikäli edustat matkanjärjestäjää, jakelukanavaa tai MICE-toimijaa, olet mukana matkailutuotteiden ja -palveluiden ostopäätösten teossa ja olet potentiaalinen liikekumppani tapahtuman myyjäosallistujille, voit osallistua Matka Workshop Dayhin ostajana. Ostajahaku avataan lokakuussa 2022 ja järjestäjä pidättää oikeuden hylätä hakemuksen, jos hakija ei täytä osallistumisehtoja.

Ostajat voivat osallistua Matka Workshop Dayhin ja Matkamessuille maksutta, mutta heidät pitää kattaa omat matka- ja majoituskulunsa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Maaret Manninen

Project Manager / Matka Workshop Day

0400 986 416

maaret.manninen@messukeskus.com