Matka on vuoden tärkein startti matkailualalle!

Mikäli yrityksesi tai organisaatiosi tavoitteena on tavoittaa matkustavat suomalaiset, niin osallistuminen Matkamessuille on juuri oikea ratkaisu sinulle. Matkamessuilla vierailee vuosittain yli 50 000 kuluttajaa hakemassa tietoa, elämyksiä ja tarjouksia messuilta.

Inspiroiva ja elämyksellinen ympäristö nostattaa Matkakuumetta ja vaikuttaa suoraan asiakkaidesi ostopäätökseen. 66%, eli 37 121 kävijää kertoo Matkamessujen vaikuttavan tulevaan matkavaraukseen. 

Panostuksesi saa messujen avulla vastinetta halusitpa rakentaa imagoa, tavata asiakkaita tai tehdä suoraa kauppaa.

Matkamessujen näytteilleasettajana:

  • Esittelet tuotteita ja palveluita
  • Teet kauppaa
  • Kasvatat yrityksen tai tuotteen imagoa
  • Keräät uutta asiakaskuntaa
  • Sitoutat olemassa olevia asiakkaita
  • Annat yrityksellesi kasvot
  • Tapaat sidosryhmiä, jälleenmyyjiä, mediaa ja bloggareita

Tarjolla on monia erilaisia osallistumisvaihtoehtoja!

Voit valita osallistumisratkaisusi unohtumattomista teema-alueistamme, perinteisestä messuosastosta tai näkyä Messukeskuksen pinnoissa.

Tutustu tarkemmin alla, tai ota yhteyttä myyntipäällikköömme. Myyntipäällikkömme auttavat yritystäsi tai organisaatiotasi löytämään juuri sinulle sopivan tavan tavoittaa Matkamessujen kävijät!

Elämysalueet

– Joilla jätät unohtumattomia muistijälkiä

Sun&Sea

Aurinkoisten kohteiden ja rannoille matkustavien kohtauspaikka

Lue lisää

Pink Island

HLBT-matkailulle omistetulla alueella kohtaat kuluttajat ja potentiaalisia yrityskumppaneita

Lue lisää

Tai…

Varaa messuosasto

Messuosasto on ehdottomasti tehokkain tapa kohdata Matkamessujen kävijät. Messuosastot varataan koko messujen ajaksi ja tavoitat sitä kautta niin ammattilaiset kuin kuluttajatkin. Voit varata pelkän tilan ja suunnitella siihen oman osastosi, tai vaihtoehtoisesti säästää rahaa ja vaivaa varaamalla valmiin osallistumisratkaisun.

Varaa osasto

Tavoita kävijät Messukeskuksen mainospaikoilla

Messukeskuksessa vierailevat kävijät huomaavat strategisesti suunnitellut mainospaikat. Ne ohjaavat osastollesi tai voit halutessasi varata pelkästään mainospaikan ilman osastoa. Myyntipäällikkömme kertovat mielellään mahdollisuuksista. Katso lisätietoja.

Lue lisää

Hyödynnä Matkamessujen Messuklubi ja sosiaalinen media

Matkamessujen uutiskirjeiden tilaajia, Messuklubilaisia on yhteensä lähes 100 000. Sinulla on mahdollisuus olla tekemässä markkinointia otolliselle kohderyhmälle. Messutarjoukset, klubilaisille tarjottavat edut jne. ovat hyvä tapa saada uusia asiakkaita. Messuklubilaisia on helppo ohjata esimerkiksi verkkokauppaan. Matkamessujen Facebook-sivulla on yhteensä n. 27 000 tykkääjää. Keskustelemme mielellämme mahdollisuuksista tarjota sinulle näkyvyyttä ja aktivointia. Myyntipäällikkömme kertovat mielellään lisätietoja.

Ota yhteyttä

Ole mukana toteuttamassa ohjelmaa

Matkamessujen kävijät hakevat tapahtumasta elämyksiä ja ohjelmallisuutta. Ole yhteydessä ja ideoidaan yhdessä, miten saat kävijöiden huomion ja tarjoat samalla kävijöille elämyksiä. Ohjelmatuottajamme Johanna Kuisma kertoo mielellään mielenkiintoisista yhteistyökuvioista. Puh. 040 670 4424

Ota yhteyttä

Autamme sinua tavoittamaan Matkamessujen kävijät!

Rea Sandström

Rea Sandström

0503826469

rea.sandstrom@messukeskus.com

Anna Molander-Bry

Anna Molander-Bry

0408127566

anna.molander-bry@messukeskus.com

Laura Kaijanto

Laura Kaijanto

040 517 5379

laura.kaijanto@messukeskus.com