Smartblock – kohtaamistila

Liikuteltavassa ja ääntä vaimentavassa neljän hengen Smartblockissa on sisäänrakennettu AV-tekniikka: 32″ näyttö, kaiuttimet, 4 pistorasiaa ja 4 USB-latauspaikkaa. Smartblock toimii erinomaisesti palavereissa, kohtaamistiloina ja asiakaspalvelupisteinä.

Mitat:

 • L 2200mm x S 1600mm x K 2200mm
 • Paino: 525 kg
 • Kokonaispinta-ala: 3,5m2
 • 10m2 brändipinta-alaa

Hinta: 1800 € + alv

Brändäys: 250 € + alv/pinta, kaikki kolme pintaa 650 € + alv

Hinta sisältää tuotannon sekä asennus- ja poistotyön. Hinnat edellyttävät tilausta ja aineistoa tuotantoon viimeistään 30 päivää ennen tapahtumaa.

Tehosta kauppaa Messukeskuksen 24/7 verkkokaupassa!

Mikä 24/7-verkkokauppa – miten se lisää myyntiäsi?

 • 24/7-verkkokauppa tarjoaa Sinulle mahdollisuuden myydä tuotteitasi messutapahtuman lisäksi myös netissä
 • Messukeskuksen tarjoama verkkokauppa on uusi etu joka kuuluu osallistumiseesi
 • Voit tehdä lisämyyntiä ennen, aikana ja jälkeen messujen
 • Ei aloituskustannuksia – jos ei myyntiä, ei kustannuksia
 • Pieni palvelumaksu toteutuneista kaupoista (jokaisesta
  ostosta palvelumaksu on kokonaisuudessaan 8 % + 0,50 €).

Mitä 24/7-verkkokauppa on kävijälle?

 • Kävijä voi tutustua messutuotteisiisi ja -tarjouksiin jo ennalta ja tilata messuilta löytämiään aarteita vielä messujen jälkeen.
 • Messutarjoukset ovat kaikkien ulottuvilla.

Miten saat tuotteesi 24/7-verkkokauppaan?

 • Rekisteröidy palveluun ja syötä myytävät tuotteet. Käyttöliittymä on huippuhelppo.
 • Rekisteröitymiseen tarvitset yritystietojen lisäksi tilitiedot – tuotto myydyistä tuotteista siirtyy suoraan ilmoittamallesi tilille

24/7 -verkkokaupassa myytävissä matkatuotteissa on muutamia lain määräämiä rajoituksia.
Ilmoitamme näistä rekisteröityneille myyjille erikseen.

Rekisteröidy myyjäksi ->

 


Katso ohjevideo

Lue viime vuoden Matkamessujen 24/7 onnistumisesta!

Lue lisää

Messuklubi – tuhansia uusia kasvoja kohderyhmästäsi

Sadat tuhannet suomalaiset kuluttajat ovat liittyneet eri tapahtumien Messuklubeihin, josta he saavat ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme, vinkkejä ja alennuslippuja. Messuklubien viestit avataan keskimääräistä paremmin, sillä tarjoamme aina klubilaisillemme oikeasti hyödyllistä tietoa.

Nappaa oma näkyvyytesi kohderyhmäsi parissa ja osta banneri Matkamessujen klubikirjeessä! Jaa alekoodisi, kutsu osastollesi tai muistuta upeista tuotteistasi. Voit itse valita, mihin linkki kirjeestä johtaa ja voit seurata liikennettä omasta analytiikastasi.

Messuklubi kasvaa!

Jatkossa olemme yhä aktiivisemmin klubilaisiimme yhteydessä. Tämä tarkoittaa myös yrityksellesi mahdollisuutta laajempaan näkyvyyteen, jopa ympäri vuoden. Ota yhteys myyjiimme ja kerromme mielellämme lisää uusista mahdollisuuksista.

Tilaa näkyvyytesi

Ainutlaatuisia mainospaikkoja AR-sovelluksessa

AR eli augmented reality on lisättyä todellisuutta messuhalleissa 6 ja 7. Pokémon GO:sta tuttu lisätty todellisuus avautuu kävijälle Immersal Messukeskus -nimisen sovelluksen kautta. Sovelluksella voi navigoida halleissa osastolta osastolle aivan kuten auton gps:llä. Lisäksi sovellus näyttää yllättäviä AR-maailman asioita, kuten eläimiä, pelejä tai muuta tapahtumaan liittyvää.

Kaikki hallien 6 ja 7 näytteilleasettajat ovat näkyvissä sovelluksen kartalla. Voit kuitenkin erottautua muista ja tilata osastosi ylle virtuaalisen bannerin, esimerkiksi yrityksesi logon! Mikä tahansa jpg- tai eps-kuvatiedosto voidaan ripustaa AR-maailmaan osastosi ylle. Suositusmitat ovat 2000 px x 1000 px

Tilaa näkyvyytesi

AR messupolku ohjaa oikeat kävijät osastollesi

Nappaa paikkasi messupolulta! Messupolku on kävijöille luotu ja kiinnostuksen kohteiden mukaan kuratoitu valikoima osastoja, jotka kävijän ainakin kannattaa nähdä. AR-sovellus Immersal Messukeskus ohjaa kävijöitä polulla eri osastoille.

Osallistumalla messupolulle saat oman tervehdyksesi kävijöille, voit kerätä liidejä tai ohjata kilpailuun tai paljastaa salaisen alekoodin.

Kun osallistut messupolkuun, voit olla varma, että osastollesi ohjautuu juuri oikea kohderyhmä!ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!

Tilaa näkyvyytesi

Digital signage – näy messujen aikana tuhansille silmäpareille

Visuaalinen viesti jää mieleen, hyödynnä siksi Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage –näyttöjä. Näytöt tavoittavat messukävijät niin Messukeskuksen ulko- kuin sisäpuolellakin, muun muassa ravintoloissa, vessoissa, parkkihallissa ja tietenkin sisäänkäynneillä ja käytävissä. Kävijöiden seuratessa opasteita, saat samalla yrityksesi viestin perille. Ohjaa kävijöitä osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – vain luovuus on rajana diginäytön välkkeessä!

Tilaa näkyvyytesi

Bannerit verkkosivuillamme – tavoitat ennen messuja oikean kohderyhmän

Verkkosivujemme kautta tavoitat jopa xx xxx ihmistä ja vahvistat näkyvyyttäsi tapahtuman yleisölle. Tutustu banneripaikkoihin verkkosivuillamme ja saat lisänäkyvyyttä jo ennen messuja. Halutessasi voit jatkaa yrityksesi näkyvyyttä myös messujen jälkeen ostamalla vuositason näkyvyyden!

Banneripaikkamme ovat varsin kilpailukykyisesti hinnoteltuja, ja verrattuna display-mainontaan, voit olla varma, että bannerin näkevät juuri kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset eli tapahtumamme yleisö.

Lue lisää ja ota yhteys myyjiimme! Linkki: https://objects.fi-1.nebulacloud.fi/messukeskus/wp-content/uploads/2016/10/e050/messukeskusnettisivujenmainospaikatkevyt.pdf

Tilaa näkyvyytesi