19.1.2020 13:30 - 14:20 · Maata Pitkin -lava · Maata Pitkin

Matkailun tulevaisuus -paneeli

Millaiset ovat matkailun tulevaisuudennäkymät? Mitkä ovat tulevaisuuden matkailuinnovaatiot? Millaisia kestäviä valintoja yksittäinen kuluttaja voi matkatessaan tehdä? Näistä asioista keskustellaan Matkailun tulevaisuus -paneelissa.

Maarit Haavisto-Koskinen (Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat), Alpo Panula, Regional Operations Manager, Finland (VOI), Silja Jääskeläinen (Lentovero)

Hannamari Hoikkala (moderaattori) on toimittaja ja juontaa matkaohjelma Egenlandia, jossa yleisö vinkkaa kotimaan omaperäisistä matkakohteista. Egenlandin 3. kauden uudet kohteet Yle Areenassa ja Teema & Femillä vuoden 2020 alussa. Maarit Haavisto-Koskinen, on kokenut Venäjä-yhteistyön osaaja ja lähialuematkailun ystävä. Hän aloitti työuransa Visit Finlandin (silloinen MEK) palveluksessa Moskovassa, jossa työskenteli venäläisten matkanjärjestäjien ja median kanssa. VR-Yhtymässä Maarit oli mukana Allegro-hankkeessa ja mm. suunnitteli Allegro Travel Magazinen sisältökonseptin. Matka- ja viisumipalvelu Lähialuematkoissa Maarit edistää lähialuematkailua ja ekologista junamatkailua. Silja Jääskeläinen on Lentovero-kansalaisaloitteen vireillepanija. Alpo Panula vastaa Voi Technologyn Suomen operaatioista. Voi on sähköpotkulautoja yksityishenkilöille vuokraava yhtiö, jonka laudoilla ollaan ajettu Suomessa jo yli miljoona ajoa vuoden 2019 aikana

  • Aika: 19.1.2020 13:30 - 14:20
  • Paikka: Maata Pitkin -lava
  • Esiintyjät: Maarit Haavisto-Kosketin, Alpo Panula, Silja Jääskeläinen, Hannamari Hoikkala