Uusia talvilomakohteita

Uuden näkeminen ja kokeminen kannattaa aina. Keräsimme tämän hetken kiinnostavimpia talvilomakohteita perheille, seikkailijoille ja shoppailijoille. Useimpia talvilomakohteita on mahdollista ostaa käytännöllisesti ja helposti pakettimatkana, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain matkalle lähtö.

Matkamessujen messuklubiin liittymällä kuulet jatkossa ensimmäisenä uusista inspiroivista kohteista!

Matkamessujen messuklubiin

Monipuolisuutta arvostavalle perheelle

Langkawi, Malesia

Langkawilla voit viettää päivän valkoisella rannalla välillä turkoosissa meressä pulahtaen tai vierailla jollain saaren lukuisista vesiputouksista. Aktiviteetteja kaipaavalle saarelta löytyy esimerkiksi Underwater World -akvaario, Sky Bridge -silta ja Crocodile Adventureland -teemapuisto. Saaren tiet ovat erinomaisessa kunnossa, joten skootteri on loistava kulkuväline päiväretkille.

 

Iso seikkailu

Trans-Siperia, junamatka

Trans-Siperia kulkee Moskovasta aina Japaninmerelle saakka. Junaa vaihtamalla voit päästä Mongoliaan tai Kiinaan. Tämä antaa mahdollisuuden räätälöidä reitin oman makusi mukaan. Venäjänkielen taito ei ole ehdoton edellytys matkalle. Junassa selviää erinomaisesti hymyillen ja käsimerkeillä viestien.

 

Romantiikan nälkäisille reippailijoille

Vals, Sveitsi

Vals on pieni laakso suurten vuorien ympäröimänä. Kylä tunnetaan erityisesti arkkitehti Peter Zumthorin TheTherme Vals -hotellista, jossa pääsee lillumaan rentouttavassa termaalikylvyssä mykistävän arkkitehtuurin ympäröimänä. Kylpyläkokemuksen lisäksi kylässä on loistavat vaellusmahdollisuudet ja laskettelukeskus.

 

Luksusta talviharrastajalle

Courchevel, Ranska

Ranskan Alpeilla sijaitsee Courchevel. Maailman suurimpaan laskettelualueeseen kuuluva kyläkompleksi tunnetaan luksushotelleista ja korkeatasoisista ravintoloista. Courchevelistä kannattaa etsiä talvilomakohteita, koska seitsemällä alueen ravintolalla on Michelin-tähtiä.

 

Viihtymisen pääkaupunki

Las Vegas, USA

Las Vegas tunnetaan erityisesti kasinoistaan. Kaupunki, jonka allasbileet ovat kuin elokuvista, antaa luvan irrotella. Las Vegasissa ei kuitenkaan ole bilepakkoa, vaan päivänsä voi täyttää esimerkiksi spa-hoidoilla ja shoppailulla.

 

Kesäkaupunki talvellakin

Lissabon, Portugali

Helsingistä lentää suoraan Portugalin pääkaupunki Lissaboniin. Kaupunkilomakohteena Lissabon on lyömätön. Kulttuuria, arkkitehtuuria ja ravintoloita löytyy jokaiseen makuun. Lissabon on kesäkaupunki vuoden ympäri, sillä vuotuinen keskilämpötila on 20 astetta. Lissabonin lähimaastot tarjoilevat tyydytystä myös rantalomaa kaipaaville.

 

Super-shoppailijoille

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Dubaissa mykistää niin pilvenpiirtäjät, eksoottinen kulttuuri ja tietenkin shoppailumahdollisuudet. Kaupungista löytyy yli 70 ostoskeskusta, joten nirsoinkaan shoppailija ei joudu pettymään. Maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall on sisäänkäynti samalla Bjur Khalifaan – maailman korkeimpaan rakennukseen.

 

Luontoa rakastavalle kaupunkimatkaajalle

San Francisco, USA

San Franciscosta löydät Yhdysvaltojen parhaat puolet yhdestä kaupungista. Se on maanläheinen suurkaupunki, jossa pääsee nauttimaan ison kaupungin vilinästä henkeäsalpaavan luonnon läheisyydessä. Kaupunki tarjoilee pittoreskia arkkitehtuuria, tunnelmallisia kahviloita sekä eläväisen satama-alueen kalaravintoloineen.