Skip to content

Uratarinat

Matkamessujen uratarinoissa haastattelemme matkailualan ammattilaisia. Toivomme uratarinoiden antavan uudenlaista näkökulmaa matkailualaan ja tuovan ihmisille uskallusta hakeutua alalle myös haastavien pandemiavuosien jälkeen. Alalla voi työskennellä hyvin erilaisilla koulutus- ja kokemustaustoilla.

 

Pasi Latva

Toimitusjohtaja, Elämys Group

Pasin uraa kuvastaa uteliaisuus ja oppimisen nälkä. Pasi Latva viihtyy nyt Elämys Groupin ”toimarina”, jossa saa olla mukana kehittämässä uudenlaista matkailuyritystä.

Lue haastattelu!

Asser Pulska

Passenger Service Manager, Tallink Silja

Matkailualan monet eri mahdollisuudet houkuttelivat Asserin alalle – lue miten Asser päätyi jopa kohtalon saattelemana alalle! 

Lue haastattelu!

Janika Rasmus

Hotellipäällikkö, Scandic Simonkenttä

Perheessä matkailualan yritys – ensimmäinen sysäys matkailualaa kohti jo nuorena.  Lue Janikan kiinnostava kasvutarina kaupanalalta matkailualalle!

Lue haastattelu!

Markus Keskitalo

Myymäläpäällikkö, Tallink Silja Baltic Princess 

Lue Markuksen kiinnostava uratarina – miten hän päätyi kansainväliseen ympäristöön työskentelemään ja mitä matkailuala on hänelle antanut?

Lue haastattelu!

Tuomas Säiläkivi

Tarjoilija ja tuuraava hovimestari, Tallink Silja 

Lapsuuden lomat laivalla innoittivat Tuomaksen matkailualalle töihin: ”Päivääkään en ole katunut alalle lähtemistä!”.

Lue haastattelu!

Tarja Gordienko

Viestintäpäällikkö, Helsingin Messukeskus

Lue Tarjan kiinnostava uratarina – miten hän päätyi keikkatöiden ja ulkomailla työskentelyn jälkeen Helsingin Messukeskukseen viestintäpäälliköksi.

Lue haastattelu!