Siirry sisältöön
Matka Workshop Day

Matka Workshop Day

Varmista menestyksekkäät kohtaamiset.

Matka Workshop Day on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Keskiviikkona 15. tammikuuta järjestettävä kansainvälinen tapahtuma sisältää kaksi osiota: Meet Finland, jossa kotimaiset palvelut kohtaavat ulkomaiset matkanjärjestäjät ja Meet The World, tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen.

MEET FINLAND

Meet Finlandissa kotimaiset palvelut kohtaavat koti- ja ulkomaiset matkanjärjestäjät. Meet Finlandissa luot suhteita ja esittelet yrityksesi matkailutuotteita ja -palveluita ulkomaisille matkanjärjestäjille. Sovit ja hyväksyt ennakkoon kahdenkeskisiä 15 minuutin tapaamisia ostajien kanssa. Tarkistamme kaikkien ostajien taustat ja kutsumme tilaisuuteen juuri oikeat henkilöt taataksemme sinulle onnistuneita kohtaamisia.

MEET THE WORLD

Meet the World on tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen Pohjois-Euroopan alueella. Meet the Worldissa tutustut ulkomaisiin kohteisiin. Suomalaisten ostajien lisäksi Meet the World houkuttelee paikalle ostajia myös lähialueilta ja kauempaa Euroopasta.

”My co-participants in the fair have told me that this is the best -ever-organized -tour-trade-fair that they have been to!”

”Congratulations! One of the best fairs I have ever attended ! Qualitative meetings, well organized, great workshop day! Will surely come back!”

Vuoden 2024 avainluvut

Matka Workshop Day 2025: osallistuminen ja hinta

Osallistuminen ja hinta

  • Osallistuaksesi Matka 2025 Workshop Day -tapahtumaan, tulee yrityksesi olla myös Matkamessujen 2025 pää- tai alanäytteilleasettaja.
  • 4 neliön osasto (vain Matka Business Forumissa) oikeuttaa ostamaan yhden pöydän, 6-9 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kaksi pöytää, 10-30 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kuusi pöytää ja yli 30 neliön osastojen pöytämäärä sopimuksen mukaan. Alanäytteilleasettaja voi ostaa yhden pöydän.
  • Hinta sisältää: yhden myyntipöydän Workshop Dayna, kaksi edustajaa samasta yrityksestä, yhden yritysprofiilin, kaksi henkilö- ja tuoteprofiilia, kaksi kalenteria (voidaan myös yhdistää), tapaamisten varaustyökalun käytön sekä myös sähkön, langattoman nettiyhteyden, lounaan, kahvin ja mahdollisen iltajuhlan.

Varaustyökalua on mahdollista käyttää tapaamisten varaamiseen rekisteröityneiden ostajien kanssa myös messupäivinä näytteilleasettajaosallistumisesi mukaan. Jos olet kokoaikainen näytteilleasettaja, voit varata tapaamisia 15.-16.1.2025. Mikäli olet näytteilleasettajana vain ammattipäivänä, voit varata tapaamisia 16.1.2025. Messupäiville sovitut tapaamiset pidetään näytteilleasettajan omalla osastolla.

Peruutusehdot

Näytteilleasettajalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa Matka Workshop Dayhin seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun osallistuminen on vahvistettu. Peruutus on tehtävä kirjallisesti. Lisätietoja ja yleiset osallistumisehdot.

Osallistumisohjeet

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Rea Sandströmiin: rea.sandstrom@messukeskus.com.

  • Otamme yhteyttä kaikkiin osallistumisen ostaneisiin näytteilleasettajiin myyjäprofiilin luomiseksi Matka Workshop Dayn tapaamisten varausjärjestelmään. Myyjärekisteröinti avataan lokakuussa 2024.
  • Mikäli edustat matkanjärjestäjää, jakelukanavaa tai MICE-toimijaa, olet mukana matkailutuotteiden ja -palveluiden ostopäätösten teossa ja olet potentiaalinen liikekumppani tapahtuman myyjäosallistujille, voit osallistua Matka Workshop Dayhin ostajana. Ostajahaku avataan lokakuussa 2024 ja järjestäjä pidättää oikeuden hylätä hakemuksen, jos hakija ei täytä osallistumisehtoja.
  • Ostajat voivat osallistua Matka Workshop Dayhin ja Matkamessuille maksutta, mutta heidät pitää kattaa omat matka- ja majoituskulunsa.

Meet Finland

5.2.2024 asti: 1.515 € + alv

6.2.2024 alkaen: 1.590 € + alv

1.10.2024 alkaen: 2.110 € + alv

Huom! Jos pöytä jaetaan kahden eri yrityksen kesken, on lisämaksu jakamisesta 500 € + alv. Pöytä laskutetaan yhdeltä yritykseltä.

Lisätiedot ja yhteydenotot: