Siirry sisältöön
Yrityksille Tapahtuma

Tule näytteilleasettajaksi

Tee kauppaa, lanseeraa ja kasvata brändin tunnettuutta.

Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, jossa kohtaavat sekä matkailualan ammattilaiset että ajankohtaisia matkailuilmiöitä ja kohdevinkkejä etsivät kuluttajat.

Tapahtuma tarjoaa monipuolisen kohtaamispaikan matkailualan ammattilaisille, yleisökävijöille sekä toimialan yrityksille. Matkamessut yhdistää, tarjoaa tietoa sekä luo mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ja verkostoitumiseen. 

Tapahtuma kokoaa saman katon alle matkailualan tuoreimmat trendit, asiantuntijat sekä kiinnostavimmat matkailukokemukset ja tavat matkustaa.

Ole mukana luomassa aitoja kohtaamisia, kasvattamassa brändisi tunnettuutta, lanseeraamassa uutuuksia sekä luomassa suhteita alan ammattilaisten sekä medioiden kanssa!

TASAPAINOA JA HYVINVOINTIA | ADRENALIINIA JA SEIKKAILUA | KULTTUURIA JA HISTORIAA |


Matka Workshop Day: Ke 15.1.2025
Matka ammattilaispäivä: To 16.1.2025
Yleisöpäivät: 17.–19.1.2025


Kohderyhmät

Matkailusta ja matkailuilmiöistä kiinnostuneet kuluttajat, alan ammattilaiset, vaikuttajat sekä media.

Tuoteryhmät

Kotimaan ja ulkomaan kohteet, matkanjärjestäjät ja matkailutoimistot, liikenne- ja lentoyhtiöt, hotelliketjut, viranomaiset, toinen koti Suomessa tai ulkomailla, Sunny Village – aurinkoiset kohteet, Tasty Travel ja Mediterranea -alue – ruokamatkailu, liikematkatoimistot, järjestelmätoimijat, kokous- ja kongressipalveluita tarjoavat yritykset, DMC -yritykset kotimaasta sekä ulkomailta, muut matkailualan tuotteet ja palvelut.

Vuoden 2024 avainluvut

MATKAMESSUJEN ERIKOISALUEET

Voit osallistua erikoisalueillemme joko ammattilaiskävijänä tai näytteilleasettajana. Huomioithan, että osallistuminen Workshop Day’hin vaatii erillisen rekisteröitymisen.

Matka Workshop Day 15.1.2025

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Matka Business Forum

Ammattilaispäivän (16.1.) erikoisalue, jolla tavoitat yhden päivän aikana tehokkaasti alan ammattilaiset ja päätöksentekijät.

Ota yhteyttä

Autamme sinua onnistumaan – ole yhteydessä, niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

eMessukeskukseen

Asiointipalvelumme palvelee tapahtumiin osallistuvia näytteilleasettajia. Täältä voit varata osaston tuleviin tapahtumiin, tilata tuotteita ja palveluita messuosastollesi ja huolehtia tapahtuman valmisteluista.