Siirry sisältöön
Yrityksille Osallistu

Osallistu

Kohtaamismedia on mahdollisuuksien runsaudensarvi. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tutustu alta osallistumisvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä – rakennetaan juuri sinun yrityksellesi oikea kokonaisuus.

Osasto

Valitse valmisosasto, tilaa pelkkää näyttelytilaa ja rakennuta osastosi itse tai hyödynnä suunnittelu- ja rakennuspalveluamme.

Messuosallistuminen käynnistyy Messustartista (sis. pistorasia 16A 230V 3,6 kW ja sähkön kulutus, näkyvyys- ja ympäristömaksu), jonka hinta on 650 €

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla.

Osaston kokoHinta/m² + alv
6–8 m²173 €/m² 
9–50 m²149 €/m² 
yli 50 m²132 €/m² 

Osastopaketti sisältää seinät, maton, otsalaudan tekstillä sekä valaistuksen.

HUOM! Osastorakennepaketin hinnat eivät sisällä näyttelytilaa, joka tulee varata erikseen.

Osastopaketista on moneksi. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia osastopaketteja, jotka toimivat erinomaisesti suunnittelun pohjana messuosallistumista ideoitaessa. Tapahtuman tekniikan myyntipäällikkö kartoittaa mielellään tarpeesi ja varmistaa, että kokonaisuus on yrityksesi näköinen ja toimiva. 

Haluatko tilata yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellun osaston? Autamme mielellämme!

Näkyvyys

Täydennä tapahtumaosallistumisesi lisänäkyvyydellä tai varaa promootiopaikka.

Täydennä tapahtumaosallistumisesi lisänäkyvyyksillä ja jäät varmasti mieleen! Vaihtoehdoista löytyy mm. äänimainos, lattiatarroja, jaettavia flyereita. Mikä olisi teille paras mahdollinen lisänäkyvyys?

Mediapaketit

Tee vaikuttava kampanja tapahtuman omissa kanavissa! Tapahtumamedian avulla rakennat näkyvyyttä juuri oikeassa kohderyhmässä ympärivuotisesti.

Sisältöyhteistyö verkkosivuilla ja tapahtumamedian kanavissa:

–  Paraatibanneri verkkosivustolla 2 viikon ajaksi

–  Sisältöartikkelin julkaisu ja sosiaalisen median

  nostot artikkelista 2 kpl

–  Yritykselle brändätty eksklusiivinen uutiskirje

–  5 kpl sosiaalisen median postausta

–  Kohtaamismedian tuki asiakkaan oman tilaisuuden  viestikanavana

1 900 € + alv

 

 

 • Sisältö:
 • Somepostauksien sarja (5 kpl) kuukauden aikajänteellä
 • Kanavina Instagram ja Facebook
 • 950 € + alv


Teema-alueet

Tutustu tapahtuman erilaisiin konseptialueisiin! Yritykselläsi on mahdollisuus tulla mukaan alueelle osastopaikalla tai yhteistyökumppaniksi. 

Tasty Travel

Alue kokoaa yhteen kotimaiset ja ulkomaiset ruoka- ja juomatoimijat

Ruokamatkailu kasvattaa suosiotaan niin Suomessa kuin maailmallakin. Matkamessujen Tasty Travel -alueella kävijä pääsee tutustumaan eri ruokakulttuureihin ympäri maailman. Tule mukaan Tasty Travel -alueelle!

Lasten alue

Haluatko jäädä lapsiperheiden mieleen?

Onko yrityksesi kohderyhmä lapsiperheet? Tule mukaan lastenalueelle Matkamessuille ja brändää alue yrityksesi näköiseksi! Alueella tavoitat lapsiperheet messuhulinan keskeltä ja saat mahdollisuuden jättää pysyvän muistijäljen.

Matka Wellness

Tavoita hyvinvointimatkailusta kiinnostuneet omalla treenitunnilla.

Upea mahdollisuus järjestää kokonaan oma wellness– ja/ tai treenitunti Matkamessuilla, johon mahdollista ottaa osallistujia jopa 70 henkeä kerralla. Kävijä pääsee tunneille messulipun hinnalla. Tunnit järjestetään omassa rauhallisessa tilassa messuhallien läheisyydessä. Tule mukaan ja tavoita hyvinvointimatkailusta kiinnostuneet näillä tunteilla!

Hinta ja mitä siihen kuuluu?

Tarjoamme tilan käyttöön 2h ajaksi, hintaan 1500 € + alv.  Kattavan ennakkomarkkinoinnin lisäksi hintaan sisältyy tilan käyttö, äänentoisto puhetta ja musiikkia varten, pieni vaatteiden vaihtopiste.

Elämysalue

Järjestä henkilökohtainen ja persoonallinen elämys messukävijöille

Matka Workshop -alueella messukävijät voivat konkreettisesti kokeilla ja tehdä yhdessä. Luo persoonallinen kokemus, joka jättää vahvan muistijäljen yrityksestäsi. Osallistujat voivat oppia yrityksestä, sen tuotteista tai palveluista ja vahvistaa brändimielikuvaa. Olipa kyseessä sitten taidetyöpaja, kokkaustyöpaja, tasting tai kiertomatkojen suunnittelutyöpaja, alue tarjoaa tilat ja mahdollisuuden kaiken ikäisille messukävijöille.​

Hinta ja mitä siihen kuuluu?

Elämysalue käyttöön 2 h ajaksi (+30 min ennen ja jälkeen) 2000 € + alv. 24% / per workshop. Kattavan ennakkomarkkinoinnin lisäksi hintaan sisältyy logonäkyvyys alueella tapahtuman aikana, istuinpaikat 20 osallistujalle, tarjoiluastiat sekä astiat. Kokkaustyöpajoissa tarvittavat kokkausvälineet kuuluvat hintaan.

Second home -alue

Onko sinulla alueelle sopiva tuote tai palvelu? Lomakoti – Second home erikoisalue on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa lomakodin hankkiminen Suomesta tai ulkomailta.

Onko sinulla alueelle sopiva tuote tai palvelu? Ota yhteyttä myyntipäällikköön: Anna Molander-Bry >>

Erikoisalueet

Matka Workshop Day

Ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. 

Osallistuaksesi Matka 2025 Workshop Day -tapahtumaan, tulee yrityksesi olla myös Matkamessujen 2025 pää- tai alanäytteilleasettaja.

4 neliön osasto (vain Matka Business Forumissa) oikeuttaa ostamaan yhden pöydän, 6-9 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kaksi pöytää, 10-30 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kuusi pöytää ja yli 30 neliön osastojen pöytämäärä sopimuksen mukaan. Alanäytteilleasettaja voi ostaa yhden pöydän.

Lue lisää täältä >>

Matka Business Forum

Ammattilaispäivän erikoisalue, jolla tavoitat yhden päivän aikana tehokkaasti alan ammattilaiset ja päätöksentekijät. Alue toteutetaan Matkamessujen ja FBTA:n yhteistyönä.

Matka Business Forumissa mukana:

 •  liikematkatoimistot
 •  lentoyhtiöt
 •  hotelliketjut
 •  maksuratkaisuja tarjoavat yritykset
 •  kokouspalveluita tarjoavat yritykset
 •  järjestelmätoimittajat (esim. matkavarausohjelmistot, videoneuvottelupalvelut, matkustuksen seuranta- ja analysointipalvelut)
 •  DMC- yritykset ulkomailta ja kotimaasta

Lue lisää täältä >>

Ota yhteyttä!