Siirry sisältöön
Tapahtumassa

3 päivää upeaa Matkatunnelmaa!

Adrenaliinia & seikkailua

Parhaat tavat yhdistää liikunta, elämykset ja lomailu. Etsitkö jännitystä ja uusia haasteita? Matkamessut tarjoavat kaiken tarvitsemasi aktiiviloman suunnitteluun ja helppoja vinkkejä tekemiseen.

Tutustu monipuoliseen valikoimaan kohteita ja aktiviteetteja, jotka pitävät sinut liikkeessä. Vaellus vuoristomaisemissa, pyöräily kauniissa luonnonpuistoissa, vesiurheilu kirkkailla merillä ja kiipeily jylhillä kallioilla – löydä seuraava seikkailusi!

Tasapainoa & hyvinvointia

Rentoutusta, aurinkolomia, joogaretriittejä ja luontoretkiä. Kaipaatko lepoa ja rauhaa? Esittelemme täydelliset kohteet ja palvelut hyvinvointilomalle.

Löydä rentouttavat spa-kohteet, joogatunnit ja meditaatioretriitit, jotka tuovat sinulle mielenrauhaa. Hemmottele itseäsi luksushoidoilla, nauti luonnon rauhasta ja unohda stressi. Hyvinvointilomasi alkaa Matkamessuilta – löydä parhaat tavat rentoutua ja nauttia lomasta!

Kulttuuria ja historiaa

Haluatko sukeltaa syvälle eri kulttuureihin ja historiaan? Matkamessut on oikea paikka löytää kulttuurilomasi kohde.

Tutustu paikallisiin perinteisiin, taiteeseen ja arkkitehtuuriin. Tutki kotimaan laajaa kulttuuritarjontaa, tutustu värikkäisiin festivaaleihin ja nauti autenttisista ruokakokemuksista. Koe paikallinen elämä läheltä ja hanki uusia näkökulmia. Matkamessut tarjoavat suoran väylän kulttuurin syvyyksiin ja unohtumattomiin elämyksiin.

Kohtaa koko maailma.

Matkamessut on monipuolinen ja inspiroiva kohtaamispaikka matkailualan ammattilaisille, yleisökävijöille sekä toimialan yrityksille. Tapahtumasta löydät mm. kotimaan ja ulkomaiden kohteet asiantuntijoineen, ruokamatkailun salat, matkailuun liittyvää lavaohjelmaa. Tule etsimään seuraavaa reissukohdetta, kuulemaan vinkit jo varattuun matkaan tai unelmoimaan kakkoskodista kauempana!

Näytteilleasettajat

Tapahtumassa on mukana upea kattaus näytteilleasettajia niin läheltä kuin kaukaa, joten matkailuinspiraatio ja asiantuntijuus on taattu! Näytteilleasettajilla on osastoillaan näkemistä ja kokemista, tule mukaan tutustumaan!

Tapahtuman näytteilleasettajat julkaistaan loppuvuonna 2024.

Lavaohjelma

Syvennä tietojasi ja opi uutta matkailusta. Luvassa inspiroivia matkareittejä, kohteiden ja erilaisten matkustustapojen esittelyitä sekä upeita musiikki- ja tanssiesityksiä.

Uutena mukana Travel Stories -lava, jonka ohjelma kokoaa yhteen maailman matkaajat, seikkailijat, nauttijat, kultturellit, foodiet, vaeltajat, eräilijät, risteilijät, ja kaikki joilla on tarinoita kerrottavana. 

Tapahtuman ohjelma julkaistaan loppuvuonna 2024.

UUTTA! Matka Wellness

Messupäivän aikana on mahdollisuus osallistua Matka Wellness -alueen treenitunteihin, jossa pääsee rentoutumaan tai jopa nostattamaan sykettä. Tunneista tulee lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

UUTTA! Elämysalue

Elämysalueella messukävijät pääsevät itse kokeilemaan ja konkreettisesti tekemään yhdessä. ​

Miltä kuulostaisi matkustaa yhdessä Suomen luontoon, Kaakkois-Aasian mausteisiin pöytiin, maailman viiniviljelmille tai Atlantin taakse värikkääseen Etelä-Amerikkaan? Tunneista tulee lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Tasty Travel

Monelle ruoka on yksi tärkeimmistä asioista matkustaessa. Matkamessuilta löydät makuja niin kotimaasta kuin ulkomailta. Luvassa on herkuttelua ja kotiin vietäviä tuliaisia!

Second Home -alue

Haaveiletko kodista ulkomailla tai kakkoskodista vähän kauempana? Second Home -alueelta löydät asiantuntevat yritykset ja vinkit näihin haaveisiin.

Caravan 2025

Samalla lipulla pääset tutustumaan Helsingin Caravan -messuihin. Tapahtumassa nähdään kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, jotka tuovat messuille satoja uutuusmalleja. Tule tutustumaan matkailun vapauteen!