Matkakohteet – Mukana monta uutta

Matkakohteet ja niihin tutustuminen ovat yksi tärkeimmistä syistä tulla Matkamessuille. Eri maiden matkailutoimistot ovat hyvin edustettuina ja messukäynnin jälkeen on helppo lähteä matkan toteuttamiseen. Matkakohteisiin pääsee tutustumaan niin eri kohteiden omilla osastoilla kuin ohjelmalavoillakin. Mukana on satoja matkakohteita eri puolilta maailmaa. Joka vuosi mukana on myös monta uutta kohdetta.

Uudet matkakohteet

Toinen tahtoo kauas, toinen lähelle. Aurinkoa löytyy esimerkiksi Arabiemiirikuntien uudesta matkakohteesta

Ras Al Khaimah

Kaukomatkailijan tai sellaiseksi aikovan kannattaa katsastaa ainakin seuraavat matkakohteet

Peru Galapagos-saaret Ghana Colombia

Vuoret unelmien matkakohteena? Älä missaa tätä

Seven summit team

Kotimaan matkailija – Kuinka hyvin tunnet Tampereen? Tampere on noususssa erityisesti ravintolakaupunkina ja Rautatienkatu on uusi epävirallinen ravintolakatu.

Löydä Tampere

Koska olet käynyt Kouvolassa? Ensi kesän Asuntomessukaupungin ympäristöstä löytyy niin Unescon  maailmanperintökohde kuin Repoveden komea kansallispuistokin.

Kouvolan osasto

Luontomatkailijan kannattaa tutustua Kemiönsaareen. Alueen huippukohteita ovat muun muassa Högsåran saari, jonka Farmors Cafe on lajissaan ainutlaatuinen. Todellinen luontokohde on linnakesaari Örö. Saarella kasvaa useita uhanalaisia kasveja ja siellä voi nähdä myös uhanalaisia perhoslajeja.

Muista myös
Rauma

Pyhä-Luosto

 

Matkakohteet – Kertomuksia ja lisätietoja

Matkakertomuksia Tutustu eri matkakohteisiin

 

PS: Poimi tältä sivulta>> vinkit onnistuneeseen lomaan