Skip to content

Matka Workshop Day

15.1.2025

Varmista menestyksekkäät kohtaamiset!

Osallistu Ota yhteyttä

Matka 2025 Workshop Day

Matka Workshop Day on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Keskiviikkona 15. tammikuuta järjestettävä kansainvälinen tapahtuma sisältää kaksi osiota: Meet Finland, jossa kotimaiset palvelut kohtaavat ulkomaiset matkanjärjestäjät ja Meet The World, tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen.

2024: 3665 sovittua tapaamista | 226 ostajaa | 224 myyjää | 39 maata

Meet Finland

Meet Finlandissa kotimaiset palvelut kohtaavat koti- ja ulkomaiset matkanjärjestäjät. Meet Finlandissa luot suhteita ja esittelet yrityksesi matkailutuotteita ja -palveluita ulkomaisille matkanjärjestäjille. Sovit ja hyväksyt ennakkoon kahdenkeskisiä 15 minuutin tapaamisia ostajien kanssa. Tarkistamme kaikkien ostajien taustat ja kutsumme tilaisuuteen juuri oikeat henkilöt taataksemme sinulle onnistuneita kohtaamisia.

”My co-participants in the fair have told me that this is the best -ever-organized -tour-trade-fair that they have been to!”

Meet the World

Meet the World on tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen Pohjois-Euroopan alueella. Meet the Worldissa tutustut ulkomaisiin kohteisiin. Suomalaisten ostajien lisäksi Meet the World houkuttelee paikalle ostajia myös lähialueilta ja kauempaa Euroopasta.

”Congratulations! One of the best fairs I have ever attended ! Qualitative meetings, well organized, great workshop day! Will surely come back!”

Matka Workshop Day 2025: osallistuminen ja hinta

Osallistuminen ja hinta

 • Osallistuaksesi Matka 2025 Workshop Day -tapahtumaan, tulee yrityksesi olla myös Matkamessujen 2025 pää- tai alanäytteilleasettaja.

 

 • 4 neliön osasto (vain Matka Business Forumissa) oikeuttaa ostamaan yhden pöydän, 6-9 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kaksi pöytää, 10-30 neliön osasto oikeuttaa ostamaan kuusi pöytää ja yli 30 neliön osastojen pöytämäärä sopimuksen mukaan. Alanäytteilleasettaja voi ostaa yhden pöydän.

 

 • Hinta sisältää: yhden myyntipöydän Workshop Dayna, kaksi edustajaa samasta yrityksestä, yhden yritysprofiilin, kaksi henkilö- ja tuoteprofiilia, kaksi kalenteria (voidaan myös yhdistää), tapaamisten varaustyökalun käytön sekä myös sähkön, langattoman nettiyhteyden, lounaan, kahvin ja mahdollisen iltajuhlan.

Varaustyökalua on mahdollista käyttää tapaamisten varaamiseen rekisteröityneiden ostajien kanssa myös messupäivinä näytteilleasettajaosallistumisesi mukaan. Jos olet kokoaikainen näytteilleasettaja, voit varata tapaamisia 15.-16.1.2025. Mikäli olet näytteilleasettajana vain ammattipäivänä, voit varata tapaamisia 16.1.2025. Messupäiville sovitut tapaamiset pidetään näytteilleasettajan omalla osastolla.

Peruutusehdot

Näytteilleasettajalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa Matka Workshop Dayhin seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun osallistuminen on vahvistettu. Peruutus on tehtävä kirjallisesti. Lisätietoja ja yleiset osallistumisehdot.

Osallistumisohjeet

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Rea Sandströmiin: rea.sandstrom@messukeskus.com.

 • Otamme yhteyttä kaikkiin osallistumisen ostaneisiin näytteilleasettajiin myyjäprofiilin luomiseksi Matka Workshop Dayn tapaamisten varausjärjestelmään. Myyjärekisteröinti avataan lokakuussa 2024.

 

 • Mikäli edustat matkanjärjestäjää, jakelukanavaa tai MICE-toimijaa, olet mukana matkailutuotteiden ja -palveluiden ostopäätösten teossa ja olet potentiaalinen liikekumppani tapahtuman myyjäosallistujille, voit osallistua Matka Workshop Dayhin ostajana. Ostajahaku avataan lokakuussa 2024 ja järjestäjä pidättää oikeuden hylätä hakemuksen, jos hakija ei täytä osallistumisehtoja.

 

 • Ostajat voivat osallistua Matka Workshop Dayhin ja Matkamessuille maksutta, mutta heidät pitää kattaa omat matka- ja majoituskulunsa.

Meet Finland

5.2.2024 asti: 1.515 € + alv

6.2.2024 alkaen: 1.590 € + alv

1.10.2024 alkaen: 2.110 € + alv

Huom! Jos pöytä jaetaan kahden eri yrityksen kesken, on lisämaksu jakamisesta 500 € + alv. Pöytä laskutetaan yhdeltä yritykseltä.

Matkamessujen ostajaretket

Matkan näytteilleasettajat voivat järjestää fam toureja/tutustumisretkiä ostajille kohteisiin.
Retkiä voi järjestää seuraavilla edellytyksillä:

 • Retken päävastuullisen järjestäjän pitää olla päänäytteilleasettajana Matka 2025 -messuilla ja osallistua myös Matka Workshop Dayhin.
 • Muiden ohjelmassa mukana olevien kohteiden pitää olla pää- tai alanäytteilleasettajana Matka 2025 -messuilla.
 • Jos hanke tuottaa retken käytännön järjestelyt, Matkamessuilla ja Matka Workshop Dayssa pitää olla edustus joko hankkeesta ja/tai alueen markkinointiorganisaatiosta.
 • Kaikki ennen Matka Workshop Daytä järjestettävät retket alkavat Helsingistä tai Helsingin lentokentältä ja päättyvät tiistaina ostajien majoitushotelleihin Helsingissä.
 • Post tourit voivat alkaa aikaisintaan torstai-iltana Matkan ammattilaispäivän jälkeen.
 • Matkamessujen pre ja post tourit rekisteröityneille ostajille järjestää ToolBox Consulting Oy.
 • Oletko kiinnostunut isännöimään Matkamessujen ostajaretkiä? Ota yhteyttä Kari Haloseen: kari.halonen@toolboxtravel.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mikko Kankaala

Project Manager / Matka Workshop Day

+358 40 048 6318

ext-mikko.kankaala@messukeskus.com