Skip to content

Tietoa näytteilleasettajille

Vastuullinen messuosallistuminen

Matkamessujen logot ja bannerit mukana oleville yrityksille

Voit käyttää tapahtuman logoja ja bannereita markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Lataa aineistoa

Hallitse osallistumistasi eMessukeskuksessa

eMessukeskus-verkkopalvelussa hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia, ohjelmatietoja ja lehdistötiedotteita. Löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

emessukeskukseen

Vinkkejä messuilla onnistumiseen

Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu myös uuteen ilmaiseen Menesty messuilla -verkkokurssiin.

katso vinkit menesty messuilla -kurssi

Ravintola Platta palvelee vuorokauden ympäri

Ravintola Platta sijaitsee hotellimme alakerrassa ja tarjoaa ruokaa sekä juomaa vuorokauden ympäri.

Lue lisää

Majoitu hotellissamme etuhintaan

Majoitu Messukeskuksen hotellissa edulliseen etuhintaan, joka on tarkoitettu ainoastaan näytteilleasettajille.

Lue lisää

Kestäviä elämyksiä, Messukeskus on 110% hiilineutraali 2029 menessä! Tule mukaan talkoisiin!

Messukeskus on vastuullisen tapahtumajärjestämisen edelläkävijä Suomessa ja globaalisti. Olemme koonneet vinkkejä siihen, miten yrityksenne voi tehdä messuosallistumisesta entistä vastuullisempaa.

  • Ota oma juomapullo mukaan messuille. Suomen vesijohtovesi on erittäin hyvälaatuista ja sitä voi huoletta juoda.
  • Harkitse jaettavien esitteiden ja jaettavien tuotteiden määrää ja merkitystä – minkälaisia tuotteita ja esitteitä haluat jakaa ja minkä verran? Mitä materiaaleja ne ovat?
  • Muista kierrättää kaikki messumateriaalit messujen jälkeen. Kaikissa tiloissamme on kierrätysmahdollisuus. Hallien ekopisteisiin lajitellaan keräyspaperit ja -pahvi, biojäte, keräyspuu, lasi, muovit, metallijäte ja matot. Rakennus- ja purkuaikana asiakkaitamme auttaa kiertävä ympäristövalvoja.
  • Messukeskukseen on todella helppo saapua julkisilla. Kaikki kauko- ja lähijunat pysähtyvät Pasilassa sekä monien bussien että ratikoiden reitti kulkee Pasilan läpi.
  • Nauti hyvällä omalla tunnolla Messukeskuksen ravintoloiden tarjonnasta. Esimerkiksi tarjoamme vain vihreällä energialla vastuullisesti paahdettua kahvia, josta ei kerry lainkaan ympäristöä rasittavaa kahvijätettä.
  • Panosta osastorakentamisessa uudelleenkäytettäviin ja ympäristöystävällisiin rakennemateriaaleihin.
    Voisivatko kaikki osastosi rakenteet olla kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä? Entä osastovalaistuksen energiatehokkuus? Tutustu osastoratkaisuihimme joissa olemme huomioineet vastuullisen messurakentamisen puolestasi »