Skip to content

Perheiden sunnuntai

Matkamessujen sunnuntai on perheille!

 

 

 

 

 

 

Matkamessujen perheiden sunnuntai 21.1.2024

Tämä päivä on omistettu kokonaan perheille, ja päivä tarjoaa unohtumattoman ja mukavan sunnuntain täynnä ohjelmaa ja aktiviteetteja.

 

Hahmoja, lomakohteita ja aarteenetsintää

Tule tapaamaan lempihahmoja, osallistu aarteenetsintään ja Jamkidsin muskariin, inspiroidu perheille sopivista lomamatkoista, maistele uusia makuja. Matkamessuilla pääsette tutustumaan erilaisiin perheille sopiviin lomamatkakohteisiin. Olipa kyseessä seikkailullinen seikkailupuisto, upea rantalomakohde tai vaikkapa viihtyisä mökkikylä, löydätte varmasti perheen tarpeisiin sopivan lomakohteen. Matkamessujen asiantuntevat matkanjärjestäjät auttavat teitä suunnittelemaan unohtumattoman loman ja kertovat, missä kannattaa käydä ja mitä tehdä.

 

Uudet makuelämykset

Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa perheen kanssa kuin nauttia herkullisista uusista mauista? Matkamessujen perheiden sunnuntaina voitte kokeilla erilaisia ruokaelämyksiä ja maistella herkkuja eri puolilta maailmaa. Ruokamatkailu on suuressa roolissa Matkamessuilla, ja luvassa on monenlaisia makuelämyksiä sekä uusiin makuihin tutustumista.

 

Tule Matkamessujen perheiden sunnuntaihin ja luo unohtumaton päivä perheellesi! Tervetuloa nauttimaan ohjelmasta, piirtämään lempilomasi, tapaamaan lempihahmoja sekä tutustumaan perheille sopiviin lomakohteisiin.

Luvassa yhdessäoloa, naurua, ja ehkä jokin lomavaraus?
Tapaa iloiset ja rakastetut lempimaskotit, jotka täyttävät päiväsi riemulla ja hymyllä.
Tule kuulemaan asiantuntijoilta vinkit juuri perheellesi sopivaan kohteeseen.
Luvassa aarteenetsintää perheen pienimmille ja miksei vanhemmillekkin?
Maistele uusia makuja ja vie kotiin tuliaisia!