Skip to content

Matkamessut perheille

Tule Matkamessuille ja luo unohtumaton päivä perheellesi! Tervetuloa nauttimaan ohjelmasta, piirtämään lempilomasi, tapaamaan lempihahmoja sekä tutustumaan perheille sopiviin lomakohteisiin.

Tutustu koko ohjelmaan Näytteilleasettajat

Muista tutustua myös näytteilleasettajien osastolla tapahtuvaan ohjelmaan!

Näytteilleasettajien osasto-ohjelmat

 

Perheiden sunnuntai 

Tämä päivä on omistettu kokonaan perheille, ja päivä tarjoaa unohtumattoman ja mukavan sunnuntain täynnä ohjelmaa ja aktiviteetteja.

 

Matkamessujen aarteenetsintä

Aarteenetsinnässä kierretään messuja eri osastoilla ratkoen tehtäviä ja keräten leimoja aarrekarttaan. Jokainen leima vie lähemmäs aarretta – kun kartta on täynnä, palauta se ja osallistu upeiden palkintojen arvontaan! Aarteenetsintään voi osallistua vain paikan päällä tapahtumassa.

Lempihahmoja ja lomakohteita 

Tule tapaamaan lempihahmoja, osallistu Jamkidsin muskariin, inspiroidu perheille sopivista lomamatkoista, maistele uusia makuja. Matkamessuilla pääsette tutustumaan erilaisiin perheille sopiviin lomamatkakohteisiin. Olipa kyseessä seikkailullinen seikkailupuisto, upea rantalomakohde tai vaikkapa viihtyisä mökkikylä, löydätte varmasti perheen tarpeisiin sopivan lomakohteen.

Uudet makuelämykset

Mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa perheen kanssa kuin nauttia herkullisista uusista mauista? Matkamessujen perheiden sunnuntaina voitte kokeilla erilaisia ruokaelämyksiä ja maistella herkkuja eri puolilta maailmaa. Ruokamatkailu on suuressa roolissa Matkamessuilla, ja luvassa on monenlaisia makuelämyksiä sekä uusiin makuihin tutustumista.

Lasten alue 6n80

Taukopiste lapsiperheille messuhulinan keskellä. Lastenalueella löytyy piirustuspiste, tatuointeja ja musiikkia.

Lastenalue yhteistyössä Nazar Nordic AB kanssa.

Lasten tatuointipiste 🌍

Lapsille jaossa Matkamessuaiheisia siirtotatuointeja. Matkamessujen taika kestää – lapsesi hymyilee muistellessaan hauskoja hetkiä tatuointipisteellämme!

Jamkids-muskari 🎵

Jamkids-muskareissa soitetaan, lauletaan, lorutellaan ja tutustutaan yhdessä musiikin maailmaan. Muskarihetki sopii ihan jokaiselle – lähde kanssamme värikkäälle musiikkimatkalle! Soittimia riittää noin 20 musisoijalle, mutta seuraamaan saa tulla kaikki halukkaat!

Lasten askartelupaja 🎨

Tule taittelemaan itsellesi espanjalaistyylinen viuhka tai kukkapinni kierrätyspaperista Tuunaajamutsin opastuksella.
Askartelupajan tarjoaa Spanish Tourist Office in Helsinki.

Maskottikulkueessa mukana

Perheiden sunnuntaina järjestetään lapsien rakastama maskottikulkue. Kulkue järjestetään klo 11.00 ja klo 14.00 kiertäen lyhyen reitin messuhallissa ja päättyen Adventure Stagelle halliin 6. Kulkue huipentuu huutoäänestestykseen, jossa jokainen pääse äänestämään lempimaskottiaan. Äänekkäimmät hurraahuudot saanut maskotti palkitaan vuoden maskotiksi!

Lista täydentyy.