Skip to content

Perheiden sunnuntai

Matkamessujen sunnuntai on perheille!

 

 

 

 

 

 

Matkamessujen perheiden sunnuntai

Tämä päivä on omistettu kokonaan perheille, ja päivä tarjoaa  unohtumattoman ja mukavan sunnuntain täynnä ohjelmaa ja aktiviteetteja. Tule tapaamaan lempihahmoja, tanssi maskottidiscossa, osallistu aarteenetsintään, inspiroidu perheille sopivista lomamatkoista ja maistele uusia makuja. Tapahtumassa on mukana mm. varustamot, huvipuistot, ja matkan järjestäjiä.

Eikä tässä vielä kaikki! Matkamessuilla pääsette tutustumaan erilaisiin perheille sopiviin lomamatkakohteisiin. Olipa kyseessä seikkailullinen seikkailupuisto, upea rantalomakohde tai vaikkapa viihtyisä mökkikylä, löydätte varmasti unelmienne lomakohteen. Matkamessujen asiantuntevat matkanjärjestäjät auttavat teitä suunnittelemaan unohtumattoman loman, joka sopii juuri teidän perheellenne.

Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää aikaa perheen kanssa kuin nauttia herkullisista uusista mauista? Matkamessujen perheiden sunnuntaina voitte kokeilla erilaisia ruokaelämyksiä ja maistella herkkuja eri puolilta maailmaa. Luvassa on monenlaisia makuelämyksiä, jotka saavat teidät rakastumaan uusiin makuihin.

Tule siis Matkamessujen perheiden sunnuntaihin ja luo unohtumaton päivä perheellesi! Tervetuloa nauttimaan ohjelmasta, tapaamaan lempi hahmoja ja inspiroitumaan perheille sopivista lomamatkoista.

Nyt on aika pistää jalalla koreaksi maskottien kanssa!
Luvassa yhdessäoloa, naurua, ja ehkä jokin lomavaraus?
Tapaa iloiset ja rakastetut lempimaskotit, jotka täyttävät päiväsi riemulla ja hymyllä.
Tule kuulemaan asiantuntijoilta vinkit juuri sopivaan kohteeseen sinun perheelle.
Luvassa on aarteenetsintää perheen pienimmille ja miksei vanhemmillekkin?
Maistele uusia makuja ja vie kotiin tuliaisia!