Skip to content

Matkamessut alan ammattilaisille

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ammattitapahtuma. Kehitä osaamistasi, verkostoidu ja tee kauppaa Matkamessuilla!

Ammattilaisten rekisteröinti

Matka Workshop Day ostajarekisteröinti

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Näytteilleasettajaksi

Järjestä ostajaretki?

Tervetuloa Matkamessuille!

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään vuosittain Messukeskuksessa Helsingissä. Matkamessuilla esittäytyy noin 1 000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta.

Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 60 000 kuluttajaa ja lähes 20 000 matkailualan ammattilaista. Tapahtuman kaksi ensimmäistä päivää on varattu vain ammattilaisille.

Alan tärkein ammattilaisten kohtaamispaikka

Matkamessut tarjoavat alan ammattilaisille ja näytteilleasettajille keinon kehittää ammatillista osaamista, tehdä bisnestä ja verkostoitua tuottavalla ja tehokkaalla tavalla. Tarjontaamme kuuluu itsenäisesti sovittujen tapaamisien lisäksi myös Matka Workshop Day– ja Matka Business Forum erikoisalueet.

Perinteinen ammattilaispäivä järjestetään torstaina 19.1.2023. Ammattilaispäivän tarjonta sisältäen Matka Business Forumin on esillä halleissa 6 ja 7. Matkamessut alkavat kuitenkin jo edellisenä päivänä 18.1.2023 Matka Workshop Dayn muodossa hallissa 5, joka on matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Tapahtuma jatkuu yleisölle avoimena 20.-22.1.2023. Voit lukea molemmista alueista lisää alla.

Huomioithan, että osallistuminen Workshop Day’hin vaatii erillisen rekisteröitymisen. Muilta osin ammattilaisilla on vapaa sisäänpääsy tapahtumaan kaikkina päivinä.

Tutustu erikoisalueisiin

Avoinna:

Matka Workshop Day: Ke 18.1.2023 klo 9:00–17:30 *Vaatii erillisen rekisteröitymisen. Osallistuminen edellyttää osallistumisehtojen täyttämistä. Rekisteröidy ja tutustu ehtoihin tästä.

Matka ammattilaispäivä: To 19.1.2023 klo 9:00–18:00

Matka Business Forum: To 19.1.2023 9:00–18:00

Yleisöpäivät: 20.–22.1.2023 10:00–18:00

Ammattilaisten rekisteröinti

Oletko osallistunut aiemmin – saat kutsun sähköpostiin!

Kutsumme ensin aiempien vuosien ammattilaiskävijät rekisteröitymään tapahtumaan. Mikäli olet osallistunut Matkamessuille ammattilaisena aiemminkin, tulet saamaan rekisteröintiin oikeuttavan kutsukoodin sähköpostiisi rekisteröinnin auettua. 

Rekisteröidy

Koodi puuttuu – mikä avuksi?

Mikäli et ole osallistunut tapahtumaan aiemmin, tai saanut koodia esim. työpaikan/sähköpostin vaihdoksesta johtuen, niin täytä alla olevan painikkeen takaa löytyvä lomake. Ammattilaisten sisäänpääsyyn oikeutetuille henkilöille toimitetaan rekisteröitymiseen oikeuttava kutsukoodi rekisteröinnin auettua. 

Ei kutsukoodia – Täytä lomake

Matkamessujen 2023 ammattilaisrekisteröinti on tarkoitettu ensisijaisesti matkailualalla työskenteleville ammattilaisille, mutta myös muille aloille siirtyneille tai alan työpaikoista kiinnostuneille henkilöille.

Erikoisalueet

Voit osallistua erikoisalueillemme joko ammattilaiskävijänä tai näytteilleasettajana.

Matka Workshop Day

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Meet Finland on tarkoitettu yrityksille, joiden kotipaikka on Suomessa ja Global Workshop kansainvälisille yrityksille.

Tutustu

 

Matka Business Forum

Ammattilaispäivän erikoisalue, jolla tavoitat yhden päivän aikana tehokkaasti alan ammattilaiset ja päätöksentekijät. Alue toteutetaan Matkamessujen ja FBTA:n yhteistyönä. Vuonna 2020 alueella vieraili 3877 henkeä.

Tutustu

Näytteilleasettajaksi ammattilaisajalle?

Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 60 000 kuluttajaa ja lähes 20 000 matkailualan ammattilaista. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä teille tuloksellisin osallistumistapa!

Ota yhteyttä!Matkamessujen ostajaretket

Matkan näytteilleasettajat voivat järjestää fam toureja/tutustumisretkiä ostajille kohteisiin.

Retkiä voi järjestää seuraavilla edellytyksillä:

  • Retken päävastuullisen järjestäjän pitää olla päänäytteilleasettajana Matka 2023 -messuilla koko messujen ajan ja osallistua myös Matka Workshop Dayhin.
  • Muiden ohjelmassa mukana olevien matkailupalveluiden tuottajien pitää olla pää- tai alanäytteilleasettajana Matka 2023 -messuilla ja mukana Matka Workshop Dayssa. Jos jollakulla palveluntuottajalla on erityisen merkittävä rooli retkiohjelmassa, pitää myös tämän yrityksen olla kokoaikainen päänäytteilleasettaja Matkamessuilla päävastuullisen järjestäjän lisäksi.
  • Muiden ohjelmassa mukana olevien matkailupalveluiden tuottajien pitää olla pää- tai alanäytteilleasettajana Matka 2023 -messuilla ja mukana Matka Workshop Dayssa.
  • Matka Business Forumin näytteilleasettaja ei voi olla päävastuullinen retken järjestäjä.
  • Kaikki ennen Matka Workshop Daytä järjestettävät retket alkavat Helsingistä tai Helsingin lentokentältä ja päättyvät tiistaina ostajien majoitushotelleihin Helsingissä.
  • Post tourit voivat alkaa aikaisintaan torstai-iltana Matkan ammattilaispäivän jälkeen.
  • Matkamessujen pre ja post tourit rekisteröityneille ostajille järjestää ToolBox Consulting Oy.

Oletko kiinnostunut isännöimään Matkamessujen ostajaretkiä? Ota yhteyttä Kari Haloseen: kari.halonen@toolboxtravel.fi