Skip to content

Matkamessut ammattilaisille

Avoinna:

Matka Workshop Day: Ke 17.1.2024 klo 9:00–17:30 *Vaatii erillisen rekisteröitymisen. Osallistuminen edellyttää osallistumisehtojen täyttämistä. Rekisteröityminen aukeaa lähempänä tapahtumaa.

Matka ammattilaispäivä: To 18.1.2024 klo 9:00–18:00

Matka Business Forum: To 18.1.2024 9:00–18:00

Yleisöpäivät: 19.–21.1.2024 10:00–18:00

Näytteilleasettajaksi

Järjestä ostajaretki?

Tilaa ammattilaisten uutiskirje

Tervetuloa alan tärkeimpään ammattilaisten kohtaamispaikkaan!

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään vuosittain Messukeskuksessa Helsingissä. Matkamessuilla esittäytyy noin 850 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä lähes 70 maasta. Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 50 000 kuluttajaa ja lähes 15 000 matkailualan ammattilaista. Tapahtuman kaksi ensimmäistä päivää on varattu vain ammattilaisille.

Matkamessut tarjoavat alan ammattilaisille ja näytteilleasettajille keinon kehittää ammatillista osaamista, tehdä bisnestä ja verkostoitua tuottavalla ja tehokkaalla tavalla. Ammattilaispäivien tarjonta sisältää itsenäisesti sovittujen tapaamisien lisäksi myös Matka Workshop Day– ja Matka Business Forum erikoisalueet.

Matka Workshop Day 17.1.2024 on matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Perinteinen ammattilaispäivä järjestetään torstaina 18.1.2024. Huomioithan, että osallistuminen Workshop Day’hin vaatii erillisen rekisteröitymisen. Muilta osin ammattilaisilla on vapaa sisäänpääsy tapahtumaan kaikkina päivinä.

Erikoisalueet

Voit osallistua erikoisalueillemme joko ammattilaiskävijänä tai näytteilleasettajana.

Matka Business Forum

Erikoisalueella tavoitat yhden päivän aikana tehokkaasti alan ammattilaiset ja päätöksentekijät.

Tutustu

Matka Workshop Day

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma.

Tutustu

Ammattilaisten rekisteröinti

Oletko osallistunut aiemmin – saat kutsun sähköpostiin!

Kutsumme ensin aiempien vuosien ammattilaiskävijät rekisteröitymään tapahtumaan. Mikäli olet osallistunut Matkamessuille ammattilaisena aiemminkin, tulet saamaan rekisteröintiin oikeuttavan kutsukoodin sähköpostiisi rekisteröinnin auettua. 

Koodi puuttuu – mikä avuksi?

Mikäli et ole osallistunut tapahtumaan aiemmin, tai saanut koodia esim. työpaikan/sähköpostin vaihdoksesta johtuen, niin täytä alla olevan painikkeen takaa löytyvä lomake. Ammattilaisten sisäänpääsyyn oikeutetuille henkilöille toimitetaan rekisteröitymiseen oikeuttava kutsukoodi rekisteröinnin auettua. 

Matkamessujen 2024 ammattilaisrekisteröinti on tarkoitettu ensisijaisesti matkailualalla työskenteleville ammattilaisille, mutta myös muille aloille siirtyneille tai alan työpaikoista kiinnostuneille henkilöille.

Matkamessujen ostajaretket

Matkan näytteilleasettajat voivat järjestää fam toureja/tutustumisretkiä ostajille kohteisiin.

Retkiä voi järjestää seuraavilla edellytyksillä:

  • Retken päävastuullisen järjestäjän pitää olla päänäytteilleasettajana Matka 2024 -messuilla ja osallistua myös Matka Workshop Dayhin.
  • Muiden ohjelmassa mukana olevien kohteiden pitää olla pää- tai alanäytteilleasettajana Matka 2024 -messuilla.
  • Jos hanke tuottaa retken käytännön järjestelyt, Matkamessuilla ja Matka Workshop Dayssa pitää olla edustus joko hankkeesta ja/tai alueen markkinointiorganisaatiosta.
  • Kaikki ennen Matka Workshop Daytä järjestettävät retket alkavat Helsingistä tai Helsingin lentokentältä ja päättyvät tiistaina ostajien majoitushotelleihin Helsingissä.
  • Post tourit voivat alkaa aikaisintaan torstai-iltana Matkan ammattilaispäivän jälkeen.
  • Matkamessujen pre ja post tourit rekisteröityneille ostajille järjestää ToolBox Consulting Oy.

 

Oletko kiinnostunut isännöimään Matkamessujen ostajaretkiä? Ota yhteyttä Kari Haloseen: kari.halonen@toolboxtravel.fi

Näytteilleasettajaksi ammattilaisajalle?

Tapahtumassa vierailee vuosittain yli 50 000 kuluttajaa ja lähes 15 000 matkailualan ammattilaista. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä teille tuloksellisin osallistumistapa!

Ota yhteyttä!