Siirry sisältöön
Olympia Kaukomatkat

Olympia Kaukomatkat

Kohtaamiset tapahtumaosallistumisen keskiössä

Olympia on suomalainen matkanjärjestäjä, ja on järjestänyt matkoja jo yli 70 vuotta. Matkatoimisto nimettiin toimiston perustamisvuonna pidettyjen Helsingin Olympiakisojen mukaan.

Osallistumisen taustat

Matkamessuille osallistuminen perustuu Olympian pitkäaikaiseen perinteeseen, sillä yritys on ollut mukana messuilla jo kymmeniä vuosia. Messuosaston sijainti pääkäytävän varrella on ollut toimiva, ja tullut tutuksi myös kävijöille. Asiakkaat tulevatkin messuille tapaamaan Olympian henkilökuntaa ja matkanjohtajia, sekä saadakseen tietoa ympäri maailmaa suuntautuvista kiertomatkoista, uusista kohteista ja matkavaihtoehdoista. Lisäksi yritykset ja järjestöt kyselevät usein erikoisryhmiä omiin tarpeisiinsa.

Olympia on ollut perinteisesti mukana Matkamessuilla jo kymmeniä vuosia. Messuosaston sijaintikin on säilynyt vuosien saatossa samana. Osaston sijainti pääkäytävän varrella on toimiva ja kävijät löytävät sen helposti”.

/ Raisa Korva, Asiakkuuspäällikkö

Mittarit ja markkinointi

Tapahtuman onnistumisen osalta asetetut tavoitteet täytettiin lähes kaikilla mittareilla, ja yksi keskeisistä mittareista on myynti.

Markkinointikanavina Olympian markkinoinnissa käytetään uutiskirjettä, valittuja printtimedioita, sosiaalista mediaa ja yrityksen verkkosivuja ja Matkamessuja.  Messujen oma mainonta ja myyntityö on todella tärkeää messujen kävijämääriä ja uusasiakashankintaa varten.

Yhteistyö messujen kanssa

Yhteistyöhön Matkamessujen ja Messukeskuksen kanssa ollaan tyytyväisiä, erityisesti fyysisen messuosaston suunnittelun ja rakentamisen osalta. Yhtiö on ollut tyytyväinen Matkamessujen tarjoamaan hyvään ja joustavaan palveluun. ”Meistä on pidetty hyvää huolta”, toteaa Raisa Korva, asiakkuuspäällikkö.

Kohtaamismedian mahdollisuudet

Kohtaamismedian mahdollisuudet yrityksen markkinoinnin tukena nähdään myönteisesti. Asiakkaat hyödyntävät mielellään saamiaan messukutsuja ja tulevat osastolle keskustelemaan. Tapahtuma koetaan vuotuisena kohtaamisena, jota asiakkaat odottavat. Yritys osallistuu mielellään Matkamessuille, koska tapahtuman ROI on ollut positiivinen.