Skip to content

Mukaan Matkamessuille? Tutustu osallistumisvaihtoehtoihin!

Matkamessuilla kohtaat alan ammattilaiset ja ostovoimaiset kuluttajat. Varaa tarpeisiisi sopiva osasto, näy ohjelmalavalla tai järjestä workshop keskeisellä sijainnilla tapahtumassa. Vaihtoehtoja on monia!

Osastoratkaisut

Pelkkä näyttelytila tai avaimet käteen ratkaisu? Kaikki onnistuu!

Valitse sinulle sopivin tapa osallistua messuille. Voit varata osastopaikan ja tilata osaston varustelun erikseen. Kätevä vaihtoehto on tilata valmis ratkaisu. Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla. Meiltä voit tilata myös yksilöllisesti suunnitellun osaston.

Lue lisää

Lisänäkyvyydet

Hyödynnä Messukeskuksen mainospaikat ja jää mieleen!

Tarjoamme monenlaisia tapoja erottua lisänäkyvyys vaihtoehdoilla. Voit esimerkiksi kiinnittää kävijän huomion jo sisään tultaessa banderolleilla, johdattaa osastollesi lattiatarrojen avulla tai houkutella käymään osastollasi diginäyttöjen mainoksilla.

Matka Workshop Day

Varmista menestyksekkäät kohtaamiset

Matka Workshop Day on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Keskiviikkona 15. tammikuuta järjestettävä kansainvälinen tapahtuma sisältää kaksi osiota: Meet Finland, jossa kotimaiset palvelut kohtaavat ulkomaiset matkanjärjestäjät ja Meet The World, tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen. Osallistuaksesi Matka 2025 Workshop Day -tapahtumaan, tulee yrityksesi olla myös Matkamessujen 2025 pää- tai alanäytteilleasettaja.

Lue lisää

Matka Business Forum

Kohtaa tehokkaasti alan ammattilaiset ja päätöksentekijät

Alue toteutetaan Matkamessujen ja FBTA:n yhteistyönä ammattilaispäivänä. Matka Business Forumissa on mukana: liikematkatoimistot, lentoyhtiöt, hotelliketjut, maksuratkaisuja tarjoavat yritykset, kokouspalveluita tarjoavat yritykset,  järjestelmätoimittajat (esim. matkavarausohjelmistot, videoneuvottelupalvelut, matkustuksen seuranta- ja analysointipalvelut), DMC- yritykset ulkomailta ja kotimaasta.

Lue lisää

Lomakoti – Second home

Tavoita lomakodin ostosta haaveilevat!

Onko sinulla alueelle sopiva tuote tai palvelu? Lomakoti – Second home erikoisalue on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa lomakodin hankkiminen Suomesta tai ulkomailta.

Lastenalue

Haluatko jäädä lapsiperheiden mieleen?

Onko yrityksesi kohderyhmä lapsiperheet? Tule mukaan lastenalueelle Matkamessuille ja brändää alue yrityksesi näköiseksi! Alueella tavoitat lapsiperheet messuhulinan keskeltä ja saat mahdollisuuden jättää pysyvän muistijäljen.

 

UUSI! Matka Wellness

Tavoita hyvinvointimatkailusta kiinnostuneet omalla treenitunnilla

Upea mahdollisuus järjestää kokonaan oma wellness– ja/ tai treenitunti Matkamessuilla, johon mahdollista ottaa osallistujia jopa 70 henkeä kerralla. Kävijä pääsee tunneille messulipun hinnalla. Tunnit järjestetään omassa rauhallisessa tilassa messuhallien läheisyydessä. Tule mukaan ja tavoita hyvinvointimatkailusta kiinnostuneet näillä tunteilla!

 

UUSI! Työpaja -alue

Järjestä henkilökohtainen ja persoonallinen elämys messukävijöille

Matka Workshop -alueella messukävijät voivat konkreettisesti kokeilla ja tehdä yhdessä. Luo persoonallinen kokemus, joka jättää vahvan muistijäljen yrityksestäsi. Osallistujat voivat oppia yrityksestä, sen tuotteista tai palveluista ja vahvistaa brändimielikuvaa. Olipa kyseessä sitten taidetyöpaja, kokkaustyöpaja, tasting tai kiertomatkojen suunnittelutyöpaja, alue tarjoaa tilat ja mahdollisuuden kaiken ikäisille messukävijöille.​

Tapahtumamedia

Tapahtumamedian kanavat tavoittavat ja tuovat yritykset ja kohderyhmät yhteen ympäri vuoden

Matkamessujen tapahtumamedia tukee brändinrakennusta ja lanseerauksia, lisää tunnettuutta ja edistää yritysten kaupallisia tavoitteita. Tapahtumamedia vahvistaa asiakkaidemme brändimielikuvaa sekä mahdollistaa menestyksekkäät kohtaamiset. Näy uutiskirjeessä, sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuilla.

Tasty Travel

Tasty Travel -alue kokoaa yhteen kotimaiset ja ulkomaiset ruoka- ja juomatoimijat

Ruokamatkailu kasvattaa suosiotaan niin Suomessa kuin maailmallakin. Matkamessujen Tasty Travel -alueella kävijä pääsee tutustumaan eri ruokakulttuureihin ympäri maailman. Tule mukaan Tasty Travel -alueelle!

Suunnitellaan juuri teille tuloksellisin tapa osallistua!

Autamme sinua onnistumaan. Ole yhteydessä niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

Rea Sandström

Myyntipäällikkö, kotimaa

050 382 6469

rea.sandstrom@messukeskus.com

Anna Molander-Bry

Myyntipäällikkö, ulkomaat

040 812 7566

anna.molander-bry@messukeskus.com