Skip to content

Matkamessujen partnerimaa 2024 on Espanja

Espanja sijoittuu suosituimpien ulkomaisten matkakohteiden joukkoon suomalaisten matkailijoiden keskuudessa maan monipuolisuuden ansiosta. Tarjolla on rannikkoa niin Välimereltä kuin Atlantiltakin, historiallista sisämaata sekä upeita saaristomaisemiakin. Monipuolisuus tekee Espanjasta houkuttelevan matkakohteen vuoden ympäri.

Osta liput

Suosittu lomakohde

Tilastokeskuksen mukaan tammi-huhtikuun 2023 aikana suomalaiset tekivät yhteensä 1,44 miljoonaa vapaa-ajan matkaa ulkomaille, joissa yövyttiin vähintään yksi yö. Näistä maakohtaisesti tarkasteltuna 300 000 vapaa-ajan matkaa suuntautui Espanjaan, mikä tekikin Espanjasta markkinoiden suosituimman kohteen vuoden ensimmäiselle kvartaalille. Suomen Matkailualan liiton (SMAL) vuoden 2022 tilastojen mukaan Espanja sijoittui toiseksi vapaa-ajan matkapakettien suosikkikohteena 185 000 matkustajalla, joista noin 80 % valitsi Kanariansaaret lomakohteekseen 🌴

Elämyksiä, ruokaa ja seikkailuja

Vastuulliset matkailuelämykset, ruoka- ja perhematkailu sekä retkeily ja outdoor-aktiviteetit ovat Matkamessujen sisältöteemoja, ja ovat tärkeitä myös näytteilleasettajiksi ympäri maailmaa saapuville lähes tuhannelle matkailuorganisaatioille ja -yrityksille. Partnerimaana Espanja toivoo sytyttävänsä suomalaisissa inspiraation tutustua maahan syvemmin sekä tutustua paikallisten palveluiden retkeilymahdollisuuksiin ja vastuullisuusohjelmiin.

Lue lisää Espanjasta!

Jouluisa ruokakokemus Espanjassa

Lue koko artikkeli

Makuja Espanjasta

Lue koko artikkeli

Surffaus Espanjassa

Lue koko artikkeli

Matkailuautolla halki Euroopan: Espanjan rannikot

Lue koko artikkeli

Espanjan parhaimmat kaupungit talvella vierailemiseen

Lue koko artikkeli

Barcelona kahdessa päivässä

Lue koko artikkeli

Kanariansaaret – kohde, jossa on aina kevät

Lue koko artikkeli