Skip to content

Tasty Travel – Erikoisalue ruoalle ja juomalle

Tasty Travel -alue kokoaa yhteen kotimaiset ja ulkomaiset ruoka- ja juomatoimijat. Ruokamatkailu kasvattaa suosiotaan niin Suomessa kuin maailmallakin. Matkamessujen Tasty Travel -alueella kävijä pääsee tutustumaan eri ruokakulttuureihin ympäri maailman.

Mukaan Tasty Travel -alueelle?

Tule mukaan alueelle luomaan kontakteja ja tarjoamaan kävijöille makuelämyksiä. Ota yhteyttä ja mietitään teille sopivin ratkaisu!

Anna Molander-Bry

Anna Molander-Bry

0408127566

anna.molander-bry@messukeskus.com

Tasty Travel juoma-alue

Tutustuta Matkamessujen kävijät uutuustuotteisiisi, juomasekoituksiin, alan tähtiin, asiantuntijoihin, baarimestareihin ja muihin ammattilaisiin ja auta heitä ottamaan uudet juoma- ja ravintolatrendit haltuunsa osaavien ammattilaisten opastuksella sekä luo hyödyllisiä kontakteja tuotteidesi jälleenmyyntiä ja jakelua ajatellen.

Juoma-alueen osastoilla pääsee maistamaan eri juomia ja juomasekoituksia, viinejä sekä oluita Suomesta ja ulkomailta. Osastomaistelut toteutetaan maistelukupongeilla tai älykorteilla.

Esillä Tasty Travel juoma-alueella ovat väkevät ja miedot alkoholijuomat, viinit, oluet, siiderit, alkoholittomat juomat, baaritarvikkeet ja -välineet, kirjallisuus, lasit, astiastot, työvälineet ja tarvikkeet, kahvit, baristatuotteet, mehut, siirapit ja virvoitusjuomat, anniskeluravintolat ja baarit, alan yhdistykset sekä muut alan tuotteet ja palvelut.

Tasty Travel juoma-alueen yhteistyökumppani Suomen baarimestareiden ja kannattajien kerho F.B.S.K. ry järjestää tapahtumalavalla kansainvälisen drinkkikilpailun. F.B.S.K. ry:n workshop-pisteellä tarjolla on niin huippubaarimestareiden tekemiä maistelujuomasekoituksia kuin myös baarikoulutustakin.

Tasty Travel juoma-alueen toteuttavat yhteistyössä Suomen AMT Oy ja Messukeskus yhteistyökumppaneineen.

Juomatoimija – Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Tiina Kekkonen

Tiina Kekkonen

045 114 5546

tiina.kekkonen@messukeskus.com

Jarmo Myllysilta

Jarmo Myllysilta

040 5516584

jarmo.myllysilta@amt.fi