Skip to content

Katso parhaat matkamessutarjoukset – voita 500 euron matkalahjakortti!

Matkamessujen aikaan edullisen matkan löytäminen on kuin hauska aarrejahti. Kerromme, miten löydät parhaat tarjoukset samasta paikasta. 

Matkamessut tuovat mukanaan liudan houkuttelevia tarjouksia, jotka ovat reissukuumeisille tammikuun kohokohta. Juuri nyt jokaisen matkoista haaveilevan kannattaa aktivoida sisäinen tarjoushaukkansa!

Rantapallo keräsi parhaat matkamessutarjoukset yhdelle sivulle, josta voit kätevästi seurata valikoimaa ja poimia itsellesi sopivat edut.

Juuri nyt kannattaa tarttua edullisiin lentoihin, matkapaketteihin ja hotellitarjouksiin. Ulkomaille suuntautuvien matkojen lisäksi saatavilla on paljon tarjouksia myös kotimaassa.

Tammikuu on erinomaista aikaa laatia reissusuunnitelmia. Jos ulkona pakkasessa värjöttely ei houkuttele, voi hyvällä omallatunnolla vetäytyä kotiin vertailemaan matkojen hintoja lämpimään. Talvipaon lisäksi nyt voi jo suunnitella tulevaa kesää. Tai ehkä haaveiletkin reissusta lumisiin rinteisiin?

Samalla on hyvä hetki varmistaa, että löydät edullisia matkoja myös messuviikon jälkeen. Rantapallon uutiskirjeen tilaamalla pysyt kärryillä parhaista tarjouksista ympäri vuoden.

Uutiskirjeessä lähetämme sinulle käsin poimittuja tarjouksia, matkavinkkejä ja matkailualan ajankohtaisia uutisia kuten tietoa uusista lentoreiteistä ja hotelleista – asioita, joista itsekin haluaisimme kuulla!

 

Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi tämän linkin kautta. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 500 euron arvoisen matkalahjakortin.

 

Katso parhaat matkamessutarjoukset!