Skip to content

Liity Matkan messuklubiin ja osallistu matka-autoilulahjakortin arvontaan!

Liity Matkamessujen messuklubiin viimeistään su 19.1.2020 ja olet mukana 1000 euron arvoisen matkailuautoloma lahjakortin arvonnassa!

Kaikkien Matkamessujen messuklubiin su 19.1.2020 kuuluvien ja siihen mennessä liittyneiden kesken arvomme yhden 1000 euron arvoisen Touring Carsin matkailuautoloma lahjakortin. Lahjakortti oikeuttaa Touring Carsin 4 päivän matkailuautolomaan ja se on voimassa 7.6.2020 saakka (arvo 1000 €). Arvonta suoritetaan Matkamessujen jälkeisellä viikolla ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Liity klubiin

Matkamessujen järjestämän Touring Carsin lahjakorttiarvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Kilpailun järjestää Messukeskus, Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki, puh. 040 450 3250, Y-tunnus 0116322-3. Näissä säännöissä jäljempänä ”Järjestäjällä” tarkoitetaan Messukeskusta.

2. Arvonnan voimassaoloaika

Kilpailu/arvonta on voimassa 10.1.2020–19.1.2020.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Jos jo olet tai liityt Matkamessujen messuklubin jäseneksi viimeistään su 19.1.2020, olet mukana Touring Cars lahjakortin arvonnassa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Alle 19-vuotiaat voivat osallistua kilpailuun huoltajan suostumuksella.

4. Palkinto

Kilpailun/arvonnan palkintona on yksi Touring Carsin 4 päivän matkailuautoloma lahjakortti (arvo 1000 €). Lahjakortti oikeuttaa 1000 EUR arvoiseen matkailuautolomaan, lähtö- ja palautuspisteenä Touring Carsin Vantaan Petikon vuokrauspiste.

Kyseessä on 2-6 henkilön seurueelle hyvin varusteltu matkailuauto pitkäksi viikonlopuksi (pe-ma, yht. 4 päivää) sisältäen: kuljetuksen Helsinki-Vantaan lentokentältä (tarvittaessa nouto- ja palautuspäivinä), perehdytyksen ajoneuvon käyttöön, täyden käyttöastiaston, sähkökaapelit, vedentäyttöastian, pyöräkiilat ja TC Premium -vakuutuksen. Matkustusaika: 7.6.2020 mennessä. Ajoneuvovaihtoehtoihin ja reittiehdotuksiin voit tutustua www.touringcars.eu.

Ehdot: Varaukset suoraan Suomen myyntitoimistoon. Palkintoauton varauksessa huomioitava vapaana olevien autojen saatavuus. Lahjakortista tulee mainita varaustilanteessa. Lahjakortteja ei voi myydä edelleen, niistä ei saa rahaa takaisin, eikä niihin voi yhdistää muita tarjouksia/kampanjoita. Palkintoautolla saa ajaa vapaasti ympäri Eurooppaa, ei kilometri- tai maarajoituksia, mutta ei kuitenkaan lupaa viedä Venäjällä vakuutuserojen vuoksi. Kuljettajalta vaaditaan 19 vuoden ikä ja voimassaoleva B-luokan ajokortti.

5. Voittajan valitseminen ja voitosta ilmoittaminen

Voittaja valitaan arpomalla palkinto kaikkien niiden kesken, jotka ovat olleet tai liittyneet Matkamessujen messuklubin jäseniksi viimeistään sunnuntaina 19.1.2020. Messukeskus arpoo kilpailun palkinnon 20.1.2020 ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden päivän sisällä arvonnasta, pidätämme oikeuden arpoa uuden voittajan. Touring Carsille luovutetaan voittajan yhteystiedot ja he lähettävät palkinnon voittajalle 4 viikon aikana voiton ilmoittamisesta.

6. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun/arvontaan osallistuessaan osallistuja antaa suostumuksensa siihen, että järjestäjä kerää, tallentaa ja käsittelee kilpailuun/arvontaan keräämiään henkilötietoja. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Henkilötietojen lähde on Messuklubi-rekisteri.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun/arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa osallistujille eikä palkinnon voittaneelle seurueelle kilpailusta/arvonnasta aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta riippumatta siitä, miten ne ovat syntyneet. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

8. Kilpailusääntöjen sitovuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

9. Muut asiat

Facebook ei ole mukana arvonassa. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja palkintoihin ilman erillistä ilmoitusta.