Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja 

Matkailuelinkeino tarjoaa laajasti erilaisia työtehtäviä aina palveluammattilaisista digimarkkinoinnin ammattilaisiin ja majoituspaikkojen moninaisiin tehtäviin. Monissa matkailualan työpaikoissa voi vaikuttaa työn sisältöön omien vahvuuksiensa kautta.

Matkailualalla viihdytään hyvin! Suomen matkailualan liitto ja Matkamessut haluavat olla vahvasti mukana edesauttamassa matkailualan löytämistä.

Jos haaveilet työstä tai harjoittelusta hotellissa, laivayhtiössä, matkatoimistossa tai vaikka sesongin ajan Lapin tuntureilla, tarjoaa Matkamessujen Tulevaisuuden työnantaja ehkä elämäsi mahdollisuuden!  

Pop up -rekry -tilaisuus

Perjantaina 19.1.2024 klo 15.00–17.00 järjestetään Matkamessuilla pop up -rekry -tilaisuus. Tilaisuuden aikana on mahdollista tavata Matkamessuilla mukana olevia yrityksiä ja keskustella heidän kanssaan erilaisista työmahdollisuuksista. Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Suomen Matkailualan liitto ja Matkamessut.  

Päivitämme pop up -rekryssä mukana olevat yritykset tälle sivustolle.  

Kaikki pop up -rekryssä mukana olevat yritykset ovat myös merkitty “Tulevaisuuden työnantaja” -merkillä osastollaan ja valmiudessa kertomaan lisää!   

Kiinnostuitko? Voit rekisteröityä Matkamessuille koodilla MATKAREKRY tämän linkin kautta >> 

Lisätietoja antaa Messukeskuksen asiakaspalvelu osoitteessa asiakaspalvelu@messukeskus.com