Skip to content

Matkamessut 22.–24.1.2021

Liity klubiin

ammattilaisille

mukana olevat maat

Matkamessut tuo maailman sinun luoksesi!

Kiitos kaikille Matka 2020 -tapahtumaan osallistuneille! Matkamessut keräsivät tänä vuonna Messukeskukseen huikeat 68 300 matkailun ystävää. Nähdään jälleen ensi vuonna Matka 2021 -tapahtumassa 22.–24.1.2021.

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, Matkamessut tuo nähtäväksesi lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan yritystä yli 80 maasta! Tapahtuman ohjelmassa on esillä ajankohtaisia matkailuilmiöitä, kohdevinkkejä sekä muita matkailijalle hyödyllisiä puheenvuoroja. Näytteilleasettajien tarjonnasta löydät äkkilähdöt, pakettimatkat, lennot, majoitukset ja muut lomamatkat, unohtamatta tietenkään matkamessutarjouksia 😉

#matka2020 #tempaudu

Avoinna: perjantaina 22.1. klo 10–19, lauantaina 23.1. klo 10–18, sunnuntaina 24.1. klo 10–18

Yhteistyössä

   

Matkamessujen teemat: partnerimaa Viro, vastuulliset elämykset sekä perhematkailu!

Aiheet näkyvät muun muassa tapahtuman ohjelmasisällössä. Seuraavassa tapahtumassa on mukana nyt ensimmäistä kertaa vaihtoehtoisista matkustusmuodoista tunnettu Maata pitkin -matkamessut. Esillä on myös aiemmilta vuosilta tuttu ruokamatkailun erikoisalue Tasty Travel, joka vie sinut makumatkalle maailman ympäri. 

Vuoden 2020 tapahtuman partnerimaa Viro tulee näkymään niin lavaohjelmassa kuin osastoillakin.

Viro Maata pitkin Perheet Matkamessujen vastuullisuus

Viron uudet puolet esillä Matkamessuilla

Messuilla esillä muun muassa Oopperafestivaali tehdaskompleksissa, ja monta muuta asiaa, joita et vielä tiennyt Virosta.

Lue lisää

Liity mukaan Matkan messuklubiin!

Liity Matkan klubiin tilaamalla uutiskirje!

Matkakohteet kautta maailman!

Matkamessut esittelee satoja matkakohteita eri puolilta maailmaa. Tule löytämään unelmiesi matkakohde!

Katso matkakohteet

Samaan aikaan ja samalla lipulla: Caravan, Koti Ulkomailla ja Maata pitkin-tapahtumat!

Caravanissa esillä uudet matkailuajoneuvot ja -vaunut, matkakohteet, autojen vuokraustoiminta, sekä varusteet ja tarvikkeet. Koti Ulkomailla -tapahtuma antaa sinulle käytännön ohjeita, joiden avulla asunto ulkomailta on monta askelta lähempänä.  Maata pitkin -matkamessut ovat tunnettu vastuullisuudesta, kestävistä arvoista sekä vaihtoehtoisista,  maata pitkin matkustamiseen keskittyvien matkustusmuotojen edistämisestä.

Pääset kaikkiin tapahtumiin samalla lipulla!

Reissukokemukset ja- vinkit on tehty jaettavaksi!

Tiedätkö Berliinin parhaat undergound-ruokapaikat tai tunnetko Sevillan kuin omat taskusi? Tiedätkö niksit ruuhkien välttämiseen Pariisin suosituimmissa kohteissa tai osaatko kenties suositella uniikkeja kohteita kotimaan matkailijoille? Lue matkavinkkejä, tutustu muiden matkailijoiden matkakertomuksiin, tai kerro meille omasi!

Lue matkakertomuksia

Jaa kokemuksesi